Actie #30meikoeuitdewei heeft zowel voor- als tegenstanders

Op de actie #30meikoeuitdewei wordt wisselend gereageerd door boeren. Er zijn boeren die vandaag de koeien binnen te houden. Anderen hebben net zoals normaal vanochtend de staldeuren opengezet.

Deel dit topic

Reacties

Twentsch Land
Conclusie ...... 1 - 1 = 0 .... er zijn voorstanders en er zijn tegenstanders .... morgen alles weer van ouds .... overmorgen bij de meesten de dag van vandaag vergeten.
Tiepmachien
@Twentsch Land ja
Normaal zijn boeren nooit niet verdeeld
+1
Twentsch Land
Normaal zijn ze nog meer verdeeld....als je niet begrijpt zou je het Ronald kunnen vragen.

@Tiepmachien
+2
Melkboer16
@Twentsch Land misschien heb je gelijk. Maar ik vind het wel een beetje apart, veehouders wringen zich in allerlei bochten om met de tractor naar Den Haag te rijden met alle kosten die daar bij komen en doen vandaag niet mee.
Koeien boertje
@Melkboer16 t is toch ook zinloos.
De uitstoot is minder bij weiden.
En je gaat het echt niet meemaken dat de koeien binnen moeten blijven.
Dat is het laatste waar ik me druk over maak.
En waarom moet ik me nu achter de lto schuiven en als een andere organisatie actie voert doen ze niet mee en willen ze alleen praten.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's koeien geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
5
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN