Illustratie van: deutz dx 610

Bedrijfsleven Noord-Nederland werkt samen aan voedseltransitie

De investerings- en ontwikkelingsmaatschappij voor Noord-Nederland (NOM) en het open test- en innovatieprogramma Fascinating gaan samenwerken aan het realiseren van een circulair voedselsysteem. Daarvoor is onlangs in het Avebe Innovatiecentrum in Groningen een overeenkomst getekend.

Deel dit topic

Reacties

George
Allemaal weer een hoop gezever waar boeren niks aan hebben , allemaal wat interessant doen op niks. Zijn er weer die geld verdienen met nutteloze dingen.
aapheuvel
Allemaal romantiek , maar goed hoe minder hoe beter voor de boer, lege schappen is voor ons DE oplossing.Veel produceren voor een slechte prijs is een doodlopende weg.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's groningen , avebe , bedrijfsleven en samenwerken geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
2
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
0