Sjoemelaarij met KRW normen



Quote:
“Meerdere meetpunten voor de agrarische grondwaterkwaliteit, blijken in de stad te liggen. Dat blijkt uit de dataset waarmee Europa dit kaartje maakte. Europa zette rode stippen op de kaart, waar de landbouw teveel nitraatverlies veroorzaakt. 1/5”

Deel dit topic

Reacties

John Spithoven
ad.nl/amersfoort/…

Wie vervuilt hier het water?
John Spithoven
@John Spithoven stichtingagrifacts.nl/stikstofnormen-boerensloten-…

Dit was de constatering van STAF een half jaar geleden. Norm overschrijding KRW door grensoverschrijdend gebiedsvreemd water.

Er wordt echt alles uit de kast getrokken om de landbouw de vernieling in te duwen.

Succes met de GGA s waar ook maatregelen op het gebied van KRW op de agenda staan.......
+1
John Spithoven
@John Spithoven Dus speciaal voor de subsidieprojectbvruifvreters......het levert geen bijdrage om de project pot te vergroten.....maar bovenstaande kan wel boeren redden van de GGA giotine....
Jannus
Quote Reactie van @John Spithoven:
Wie vervuilt hier het water?

Overal wordt het water gescheiden in grijs en blauw water zodat het regenwater niet dor de rioolzuivering hoeft maar dat wwater gaat direct naar het oppervlakte water maar zou dat straatwater geen verontreinigingen hebben van alle huisvrouwenroundupstoepenspoelwaterafvoer??
+2
Realisme
@Jannus kan het je sterker vertellen: hier in het westen lozen de rioolputten in het buitengebied bij een bovengemiddelde regenbui ongezuiverd rioolwater op het oppervlaktewater. Hoor je niemand over
+2
Weidezicht
@Jannus oliedruppels , slijtage van alle autobanden, waar blijft dat? In de straatkolk naar het oppervlaktewater of via infiltratieriool naar grondwater.
Melkkoetje
@John Spithoven kan het niet lezen
+1
ted9
In de stad Deventer ook weer dode vissen in bergingsvijvers naar de buien van vorige week. Wegens riool overstorten.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's landbouw , europa en grondwaterkwaliteit geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
8
DEELNEMERS
6
WEERGAVES
0