NoPalm Ingredients wint Rabo Duurzame Innovatieprijs 2022

NoPalm Ingredients heeft in de categorie Voedseltransitie de Rabo Duurzame Innovatieprijs 2022 gewonnen. Rabobank beloont de onderneming en drie andere winnaars voor hun inzet voor een betere wereld met een bedrag van 20.000 euro en deelname aan een speciaal acceleratorprogramma.

NoPalm Ingredients brouwt microbiële olie als alternatief voor palmolie. Zij doen dit door aardappelschillen en suikerbietenloof te fermenteren. Carin van Huët, juryvoorzitter Voedseltransitie: “Helaas wordt nog niet alle palmolie duurzaam geproduceerd. NoPalm Ingredients heeft dé oplossing om bossen, dieren en de lokale bevolking te beschermen.”

“Met het veranderen van één ingrediënt, willen zij de wereld veranderen. In slechts een jaar tijd heeft het bedrijf zichzelf internationaal op de kaart gezet en dat is bewonderenswaardig
 NoPalm Ingredients wint Rabo Duurzame Innovatieprijs 2022 (demolenaar.nl)

NoPalm Ingredients heeft in de categorie Voedseltransitie de Rabo Duurzame Innovatieprijs 2022 gewonnen

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden olie , speciaal , duurzaam , palmolie , dieren , rabobank , voedseltransitie en innovatieprijs geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!