Stikstofstrijder Vollenbroek dreigt met rechtszaak tegen Schiphol en andere luchthavens, eist halvering van vliegverkeer

Het aantal vluchten op Schiphol en de luchthavens van Rotterdam en Eindhoven moet drastisch omlaag. De Nijmeegse milieuorganisatie MOB van voorzitter Johan Vollenbroek vraagt minister van Landbouw Slaghouwer in te grijpen. Doet hij dat niet, dan stapt MOB naar de rechter.

Deel dit topic

Reacties

-Jan-
Heeft die Vollenbroek teveel lachgas gehad om dat aan de landbowuminister te vragen
Willem123
@-Jan- hij is minister van ministerie landbouw en milieu
+5
kanniewaarzijn
Jammer dat het alleen voor de bühne is. De vriendjes"recht"ers wijzen dit af en het volk is weer tevreden. Zaken tegen de boeren kunnen dan weer allemaal toegewezen worden.
+9
Melkboer16
Geweldig, Johan for president😂
Het is toch om je ziek te lachen dat een mileuclubje met een uitgemergeld lijk als voorzitter een land op de knieën kan krijgen.
Dan is er toch iets goed mis in de wetgeving
Dan moet de regering toch de wet maar aanpassen, dat kan bij een oorlog ook dus waarom nu niet
-Jan-
Quote Reactie van @Melkboer16:
Dan is er toch iets goed mis in de wetgeving

ze hebben niet nagedacht over de overige stikstofverbindingen als bv grijze stikstof
+3
demelkboer
Zo lang er in een natuurgebied een formule 1 wedstrijd mag plaats vinden verwacht ik niet veel va deze actie
George
@demelkboer Ik ook niet , helemaal niks eigenlijk.
de jonge
We weten nu toch onderhand allemaal wel hoe dit gaat verlopen, het word zo doorzichtig... ik gok erop dat ze eerst even een rechtszaakje winnen in de herfst/winterperiode, aangezien dan alles toch weer op slot gaat waarschijnlijk, dus kunnen ze het dan op de uitspraak gooien dat er minder gevlogen gaat worden, komt de bevolking wel in opstand en dan tegen de zomer komt er een nieuwe rechtszaak en och gut die word verloren door de mob....en men deed een plas en ging weer verder aan de orde van de dag.
Porky
Word tijd dat al die natura 2000 gebieden geschrapt gaan worden, trouwens toch ook te gek v woorden dat dat cluppie procedeerd van hun subsidie gelden, die zou ik eerst maar eens afpakken ,maar ja , met een premier met slappe knietjes kun je dat niet verwachten, die kijkt niet op een miljard meer of minder, wat een lul
Marco de 1ste
Lakmoesproef voor de rechtspraak.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's landbouw , stikstof , schiphol , rotterdam , eindhoven en mob geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!