LTO vindt stoppersregeling voor veehouders normaal, beslist niet woest aantrekkelijk

Stikstofminister Christianne van der Wal (VVD) beloofde met een ,,woest, aantrekkelijke’’ stoppersregeling te komen voor veehouders, maar volgens LTO Nederland heeft ze dat niet gedaan.

Bron

LTO vindt stoppersregeling voor veehouders normaal, beslist niet woest aantrekkelijk
lc.nl

Deel dit topic

Nieuwsgrazer

Reacties

+2
Tiepmachien
Het budget is een lachertje wanneer je hoort dat er over 10000 bedrijven gesproken wordt
Eigenlijk niet serieus te nemen
+4
JohnDeere7serie
Ik vind een stoppersregeling helemaal niet normaal
Tiepmachien
@JohnDeere7serie waarom niet?
Kars
@Tiepmachien waarom wel?
Tiepmachien
@Kars ik reageer op de kwalificatie normaal
Kars
@Tiepmachien en ik op jouw niet, waarom jij hem wel woest aantrekkelijk vindt
Tiepmachien
@Kars jouw conclusie is niet goed
Mijn opmerking is een vraag aan een andere prikker
Dat betekent niet dat het mijn mening is
Maar die heb ik wel hoor
De opkoopregeling had er tien jaar geleden al moeten zijn
Wanneer je als linkse coalitie wilt dat er boeren stoppen ga je ze niet uitroeien maar een woest aantrekkelijk aanbod doen
JohnDeere7serie
@Tiepmachien Als je als overheid wil dat een aantal willekeurige ondernemers stoppen met hun bedrijf in een bepaalde sector, zou een stoppersregeling kunnen passen.
Als ze willen dat iedereen stopt verbieden ze het. Nu willen ze dat een aantal ondernemers in de veehouderijsector stopt met uitoefening van hun bedrijf, maar niet willekeurig, nee, alleen als jij, jij die op ene specifieke locatie zit, dicht naast een natuurgebied. Om daar een algemene stoppersregeling voor op te tuigen vindt ik niet passend. Ik vind dat de overheid bij die ondernemers op de koffie moet, en een bod doen, als ze zo graag willen dat de desbetreffende ondernemer op die ene specifieke locatie ermee stopt. Nu is er een algemene stoppersregeling gekomen voor een aantal specifieke bedrijven, en daarmee is alle onderhandelingsruimte afgekaderd.
weurding
LTO heeft afwijkende meningen
« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's woest , lto , vvd , veehouders , stikstofminister en christianne van der wal geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!