GROENE TIMMERMANS GAAT 22 MILJOEN ‘PEOPLE OF COLOUR’ HONGER IN BONJOUREN

Deel dit topic

Reacties

Melkboer16
Berechten die man. Het filmpje destijds van de SP wie kan dat hier ff plaatsen
+4
George
@Melkboer16 Waarom? Mooi man hogere voedselprijzen!
+6
jos 15
@George Als je het stuk leest zie je dat het streven van de eu is om 10 procent van de landbouwgrond om te zetten naar natuur. En dat in 2030 van de overgebleven landbouwgrond 25 procent verplicht biologisch word.
You wil own nothing and be hungry.
+8
matt
@jos 15 allemaal met hoge maatschappelijke duurzame milieubewuste ecologische welzijn eisen geproduceerd,en intussen via de achterdeur oa (Oekraïne) voedsel de eu binnenhalen,maar dat staat niet in de stukken.

Nu zal mijn "vriend" wel weer vinden dat ik mijn mening ventileer,maar die is en blijft gewoon zo 😀)
+7
Spuit11
@matt Dat is niet jouw mening, dat is de waarheid. Oekraïne is de plek waar dingen gebeuren die niet door de beugel kunnen. Maar ver weg in het Oostblok hebben wij er lekker geen last van en kan iedereen ongestoord zijn gang gaan.
Achso
@Spuit11 geen vraag gesteld en dus niets hoeven te antwoorden.
Maar Brussel is toch behoorlijk van het pad af en redelijk paniek voetbal
George
Quote Reactie van @matt:
llemaal met hoge maatschappelijke duurzame milieubewuste ecologische welzijn eisen geproduceerd,en intussen via de achterdeur oa (Oekraïne) voedsel de eu binnenhalen,maar dat staat niet in de stukken.

Dit is in ieder geval de planning en grote kans gaat het ook zo gebeuren. Dat krijgen we met die paar boertjes die over zijn en onze briljante belangenbehartiging niet meer veranderd.
Nevergiveup
@George Nu is alles door de oorlog duidelijk geworden , ook voor de burger.

De waarheid komt steeds meer aan het licht.

De Wal is de Titanic aan het keren.

Parels voor de Zwijnen gooien word bestraft .....
matt
@George Dit is in ieder geval de planning en grote kans gaat het ook zo gebeuren
Nou dat moet ik eerst zien,op het moment is er geen stok maar een stalen balk
In de spaken gestoken.

Het komt altijd anders dan je denkt.
+1
George
Quote Reactie van @matt:
Nou dat moet ik eerst zien,op het moment is er geen stok maar een stalen balkIn de spaken gestoken.

Jij denkt dat het stopt met boertje pesten nu hier in NL? Als het weer een beetje rustig wordt daar in Oekraïne is men alles weer direct vergeten en gaat men hier met alle waanzin tegen de boeren gewoon door.
Ik roep al lang KNMEG en HIG en helaas is dat een heel eind uitgekomen. Er is maar plaats voor enkele boeren in dit land , de echte Diehards gaan het volhouden maar de meeste zijn al lang afgehaakt of haken alsnog af.
matt
@George Ik denk dat je ook teveel boeren weg kunt jagen.
Op het moment is het trouwens gewoon goed.
George
Quote Reactie van @matt:
Ik denk dat je ook teveel boeren weg kunt jagen.

Er zijn er al teveel weg gejaagd. En wat is er nu gewoon goed?
Je bedoeld dan de melkprijs? Maar nog steeds komt er wekelijks onzin over stikstof voorbij , middelenverboden , beregeningsverboden , steeds de boeren inperken in hun handelen , ze steeds minder mogelijkheden bieden om iets op hun grond rendabel te telen. En er blijft maar onzin bijkomen.
Maar inderdaad de mais staat hier momenteel erg goed , de aardappelen staan er nog goed bij , de eerste snede zit als topproduct in de kuil , De mest ligt weer op het land en de kelders zijn weer leeg , so far so good!
+2
Bartlehiemboer
@George Denk dat wij persoonlijk te veel hobbyboer zijn of wel in het systeem passen. maar ik begrijp er niets van dat er nog "echte"boeren hier in Nederland door gaan. Ze worden aan alle kanten uitgeknepen en je weet dat er straks geen plaats meer is voor ze. Op het moment is de melkprijs even leuk, maar is het boeren nog leuk? De derogatie in je nek te hijgen, de Co2 uitstoot, de pas vergunningen, nu weer weidegang, de wolven. We kennen het allemaal wel.
Tegelijk als ik Prikkebord lees, lees ik niet veel "echte" boeren meer. Of ze zijn al weg getrokken uit Nederland, of ze zijn al of niet gestopt, of ze doen boeren er wat bij en verdient de vrouw het inkomen of met neven functies. En nog erger ze hebben een einde aan hun leven gemaakt. Een handjevol boeren lees ik hier nog. Op de Boerderij site is het helemaal stil geworden. Daar konden we in het verleden ook nog wel "leuk" met elkaar communiceren.
Kan er alleen maar uit concluderen dat de boer van weleer zich heeft overgegeven. Er schoppen nog een paar tegen het systeem aan en boeren door.
+1
matt
@George er komt van alles bij inderdaad,maar het komt nooit allemaal tegelijk.
Als ik terug kijk hebben we iedere “hobbel” kunnen nemen,geen reden dus om me nu te laten “ ontmoedigen”
+2
Zwaagdijk
@jos 15 verandert vanzelf. Voor je het weet gaat overal de ploeg in. Geld maakt alles vloeibaar. Honger ook.
+4
jos 15
@Melkboer16
is het deze?
+2
Bartlehiemboer
@jos 15 Niet eerder gezien deze, wel zeer bijzonder van SP. Het is altijd zo'n partij die het net niet is. Maar vind dit filmpje wel zeer scherp.
+2
de Tank
@Bartlehiemboer van alle linkse partijen heb ik het meeste respect voor de SP
+2
robbies
@de Tank Ik vond de reactie van de SP-lijsttrekker destijds "spot on"

Quote:
De EU-lijsttrekker van de SP, Arnout Hoekstra, zegt dat in het spotje de Brusselse elite is gepersifleerd in een persoon. Op de vraag of die man niet heel erg op Frans Timmermans lijkt, zegt Hoekstra: "Daar heb je gelijk in. Wij kunnen er ook niet zoveel aan doen dat Frans Timmermans erg de kenmerken heeft van de Brusselse elite. Maar deze persoon staat niet alleen voor Timmermans."

'Zure PvdA'
Hoekstra benadrukt dat er ook veel positieve reacties op het spotje zijn. "Dat mensen uit de hoek van de PvdA zuur reageren, verbaast me niks. Wij willen de PvdA raken op hun eurofiele beleid. We willen graag linkse samenwerking, maar als het gaat om de EU, dan zijn eurofiele partijen niet onze bondgenoten."

Had de SP geen acteur kunnen kiezen die minder op Timmermans lijkt? "Ja, dat hadden we kunnen doen, maar Timmermans had er ook voor kunnen kiezen om wat minder op de Brusselse elite te lijken."
+1
j h p
@jos 15 Yep, had niet gezien dat jij die er ook al opgeslingerd had. 👍 🙈
+1
jos 15
@j h pMaakt niet uit. Ik heb niks met de SP maar deze video over deze volgevreten eu vetnek kan niet vaak genoeg geplaatst worden
+1
j h p
+2
de jonge
You will own nothing...
George
Quote Reactie van @Nevergiveup:
Nu is alles door de oorlog duidelijk geworden , ook voor de burger.De waarheid komt steeds meer aan het licht.De Wal is de Titanic aan het keren.Parels voor de Zwijnen gooien word bestraft .....

Ik heb mijn twijfels .
Dan zal die oorlog nog een hele poos moeten aanhouden , anders veranderd er helemaal niks.
+1
Nevergiveup
@George Dat klopt , maar zie ook Stikstof , er komen steeds meer misrekeningen (leugens) boven tafel voor den Haag , en nu ook met voedsel. We moeten gewoon volhouden met "verzet" , de lange adem en waarheid gaat funest worden voor den Haag en ook voor de 1000.000.000.000 euro van kabouter plop.
+2
@Nevergiveup De beerput gaat langzaam open . Dan is wel te hopen dat de verantwoordelijken ook werkelijk gestraft worden . Als we dan Macron horen praten over een nog groter en intensiver
Europa , ook in Navo verband dan spreekt hij niet namens mij en zo denken er ook velen zo over . Die gasten spreken alleen maar voor zich zelf .

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's timmermans geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
26
DEELNEMERS
14
WEERGAVES
3.180
TREFWOORDEN