Plannen voor de ’vleestaks’ kunnen de gehaktmolen in

Plannen voor de ‘vleestaks’ kunnen wat de Tweede Kamer betreft de gehaktmolen in. Een grote meerderheid schaarde zich dinsdagmiddag achter een motie van de PVV waarin werd opgeroepen om de extra heffing op vlees niet in te voeren.

Deel dit topic

Reacties

+4
weurding
Mooi, zou ook een onzinnig iets zijn
+2
de jonge
Notabene ook nog serieus op in gegaan door die stagklauwer... en ja hoor van de cu...
+1
robbies
Wat zou op links de grootste frustratie zijn? Dat de vleestaks er niet door is gekomen of dat er een meerderheid voor een motie vd PVV is? Koffeman zal een slechte nacht hebben
robbies
@robbies ook steun van SP, Denk en Bij1. Niet geheel ontoevallig partijen met de sociale onderlaag in hun achterban. Daar zit klaarblijkelijk wel waardering voor goed en betaalbaar voedsel. Niet alles op links is slecht
Melkboer16
@robbies die moslims neem je echt het vlees niet af. En de SP d’r achterban die zaten vroeger bij de PvdA maar dat zijn nu net als groenslinks salonsocialisten.
Tiepmachien
@robbies Laten we Mulder maar eens bedanken voor de inzet👍
+1
Jan-T
Dit geeft toch mooi weer dat het intelligentie niveau van de Regering niet erg hoog is.
En laten we het over een toekomst visie het helemaal maar niet over hebben.
De Ambtenaren lopen jaren achter de feiten aan.
Deze weten echt niet waar ze mee bezig zijn.

De problemen worden alleen maar groter deze regeringsperiode

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's voeren , vlees , pvv en tweede kamer geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
7
DEELNEMERS
6
WEERGAVES
0