Aantal stalbranden daalt: Nederweert landelijk tweede

Met acht stalbranden in de afgelopen acht jaar staat Nederweert op een gedeelde tweede plek, als het gaat om gemeenten waar de meeste stalbranden voorkomen.

Nederweert deelt deze twijfelachtige eer met Hardenberg in Overijssel. Sinds 2014 telde Barneveld maar liefst tien stalbranden, die gemeente spant daarmee de kroon.

1limburg.nl/sites/default/…

Deel dit topic

Reacties

+3
Henk2
Reisgedrag van de veagan streaker maar eens opvragen.
+2
casev2
Ik ben geen complottheorie aanhanger, maar ik vertrouw veel van die stalbranden voor geen meter. Diverse van die idioten gaan over lijken, met pim fortuin op een dag als vandaag was ook de pineut van 1 zo'n doorgedreven gek
Henk2
@casev2 verzekeringsbedrijven doen daar ook altijd heel geheimzinnig over.
George
Schijnbaar zijn zonnepanelen op de daken ook vaak de boosdoener.
2speen
@George Het is me al vaker opgevallen dat er brand is geweest bij bedrijven die al richting de 10 jaar de panelen er op hadden liggen. En dat waren toen alleen maar panelen met glas aan de voorkant en folie aan de achterkant.
Door de jaren is er meer kans dat de folie slecht is en gaat de afdichting van de cellen loslaten en komt er vocht in. Met opwarming en kortsluiting als gevolg. Daarom hebben glas-glas panelen ook brandklasse A (=onbrandbaar). Maar die zijn dan weer zwaarder en duurder.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's stalbranden , hardenberg en overijssel geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
5
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
0