Melkprijzen voor boeren met meer dan de helft gestegen

De prijs die landbouwers krijgen voor hun melk is het afgelopen jaar met de helft gestegen, van 30 naar 46 cent per liter. Eindelijk goed nieuws voor de melkveehouders. Zo krijgen ze een redelijke prijs en komen ze uit de kosten.

Deel dit topic

Reacties

+6
Die hogere prijzen voor de melk vallen in het niet ,per saldo blijft er weinig meer over,ik kan ook zeggen de kosten zijn verdubbeld ,dus de boer schiet erzo als gewoonlijk weinig mee op,meldt dat voortaan ook ff in je collum.
bio boer
Cvroegejr@online.nl">@Cvroegejr@online.nl in mei moet er wel wat van overblijven met deze melk prijs en kv van 40 cent anders klopt er iets niet in je bedrijf de omstandigheden zijn nog gunstiger dan voor biologiche boer van afgelopen jaren met meer koeien per ha en bettere kv melk prijs verhouding
Ted6
Bij welke fabriek was het een jaar terug dan 30 cent ?
Melkboer16
@Ted6 Milcobel
weurding
@Ted6 schijnt dat arla ook ver achter loopt...😅
Koetje33
We zijn met z'n allen (ook buiten de landbouw) steeds meer geld aan het rondpompen. Maar doorsnee schiet men er weinig mee op.
Kars
@Koetje33 de overheid heeft meeste baat bij en de belastingdienst.
de Tank
@Kars flauwekul, uitgaven voor de overheid stijgen net zo goed door, in dezelfde verhouding zal er ook meer belasting binnen moeten komen om niet achteruit te gaan.
bio boer
@de Tank dat is het voordeel van % blijft de inkomsten gelijk voor de staat
boer.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's melk en melkveehouders geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
10
DEELNEMERS
9
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN