Zwervende wolf duikt op in Flevoland, dier heeft schapen gedood

In de Noordoostpolder loopt naar alle waarschijnlijkheid een wolf rond. Het dier zou schapen hebben gedood in Bant op de grens met Friesland, aldus de provincie Flevoland. Aangezien Flevoland nog niet eerder met wolven te maken heeft gehad, heeft de provincie nog geen eigen wolvenplan. Wel heeft Flevoland dinsdag direct mobiele hekwerken gekocht, die schapenhouders kunnen lenen om wolven te weren, laat de provincie weten.

Deel dit topic

Reacties

spotmelker
Zet die mobiele hekwerken maar om de idioten heen die de wolvenimport verzorgd hebben.
kanniewaarzijn
Lekker is dat! Omdat de provincie niks geregeld heeft, krijgt de schapenhouder geen vergoeding.
+1
Porky
Gewoon afknallen als je m voor je loop krijgt ,en met niemand over praten, als er 1 is die het weet is dat genoeg.
aldert
Gewoon een paar goeie honden aanschaffen, bijv de pyrenese berghond.Dan pakken ze er misschien nog 1 als ze honger hebben maar gaan niet voor de lol de halve kudde afmaken.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's flevoland , schapen , friesland , wolven en wolf geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
4
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
0