Stikstofaanpak kabinet kan veel beter en eerlijker - Nieuws Brandbrief Stikstof


Quote:
Het huidige stikstofbeleid moet serieus worden aangepast. De inzet is ineffectief. Voor ammoniak dalen de emissies al sinds 2006 niet meer. Ook voor het ove...

Deel dit topic

Reacties

+3
Galebreaker
Eindelijk, mensen met invloed en verstand springen op de barricaden. Dank Rabbinge en van Dellen!
+1
kanniewaarzijn
Quote Reactie van @Galebreaker:
invloed en verstand

Invloed wel misschien, maar verstand ho maar! Als je nog steeds op het MINAS-spoor zit en de stoffenbalans promoot, heb je er niet veel van begrepen. Dat bleek destijds al toen hij bij de invoering van de "nieuwe robuuste mestwet" vond dat de intensieve bedrijven het nu wel heel erg zwaar zouden krijgen. Terwijl de stalbalans gewoon in stand bleef!
BertK
Eigenlijk zegt Rabbinge dat boven enkele honderden meters de depositie niet meer significant van een bepaald bedrijf komt, maar dat de depositie verderop uit de algemene stikstofdeken komt.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's stikstof , ammoniak en stikstofbeleid geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
3
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
0