Henk Staghouwer uit Briltil is honderd dagen landbouwminister (en de kritieken zijn niet mals). 'Ik kom niet aan die gehaktbal'

De eerste honderd dagen zitten er bijna op voor landbouwminister Henk Staghouwer. De Groninger is inmiddels in Den Haag de verwondering wel voorbij. Er moet geleverd worden. En rap een beetje.

Deel dit topic

Reacties

weurding
Verhaal stond ook in DVHN

(klik om te vergroten)

matt
@weurding niemand kan er wat van zeggen als Henk een gehaktbal wegstouwt hij is immers minder vlees gaan eten slim 😋
Verder wil hij plantaardig eiwit,als vervanger van vlees en zuivel.
En verbod op reclame op vlees.
Ook nog zeggen dat hij niemand zijn gehaktbal afneemt,maar de minder bedeelden kunnen het toch niet meer betalen als het aan Henk ligt vleestax

Henk is een lollige vent 🙂))
Frans1
@matt je spelt - lul van een - verkeerd🤭
+1
matt
@Frans1 ben niet zo goed in limburgs 🙂
+7
Bekkink
Weer een minister tegen de landbouw. Waardeloze zak ist.
mlkvhoudr
@Bekkink ik zag een leuk onderwerp op nieuwe oogst daarna zag ik dat staghouwer ook in filmpje zat, ik heb het niet bekeken 🤦
+7
cs-agrar
We krijgen alleen maar ministers tegen landbouw... Het ergste is nog dat ze niet gehinderd door enige kennis aan de slag gaan, maar ook geen verdere kennis vergaren. Onderbouwing van beleid schijnt niet meer nodig te zijn.
Nevergiveup
@cs-agrar Heeft id. niets meer met onderbouwing te maken , is gewoon wensdenken van een paar extreem linkse dictator personen.
+2
Noorderling
Quote Reactie van @cs-agrar:
ministers tegen landbouw.

woordvoerder met verantwoordelijkheid.
Het hele ambtenarenapparaat blijft zitten, dan veranderd er ook weinig als je geen eigen mening of kennis hebt. Het vertrekpunt staat immers al vast bij ambtenaren en lichten een minister in, uit dat wereldje komt geen omslag in denken.
+2
Cowboy3
Quote Reactie van @Noorderling:
Het hele ambtenarenapparaat blijft zitten, dan veranderd er ook weinig

Dit gebeurt zelfs al in je eigen gemeente, dat hok met al die ambtenaren moesten ze ook maar eens elke 4 jaar ruimen en goed schoon spuiten en ontsmetten.
+1
weurding
@Cowboy3 met fipronil?
Achso
@Cowboy3 pcr: politieke culling rate.
30% van de ambtenaren aan de kant zetten per jaar. Hou je de efficientle.
Spuit11
@cs-agrar Het sneue is dat Henk juist niet gehinderd is door kennis, hij weet best hoe de landbouw in elkaar zit. Hij is alleen gehinderd door enig moraal besef. Heulen om zelf hoger op de maatschappelijke ladder te komen. Verachtelijke gast..

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's den haag geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
13
DEELNEMERS
11
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN