Oververhitting netwerk Liander dreigt: €3,5 miljard investering tegen uitval stroom

AMSTERDAM - Netbeheerder Liander probeert met €3,5 miljard aan investeringen overbelasting in zijn elektriciteitsnetwerk voor 3,2 miljoen huishoudens en bedrijven te voorkomen.
 Offensief tegen problemen elektriciteitsnet: Liander steekt 800 miljoen euro in Gelderland (gelderlander.nl)

Netbeheerder Liander investeert fors om het elektriciteitsnetwerk in Gelderland te verbeteren. De capaciteit daarvan is nu niet groot genoeg, waardoor onder meer woonwijken geen aansluiting kunnen krijgen. Ook moeten zonneparken worden uitgesteld. De komende jaren trekt Liander bijna 800 miljoen uit voor verbeteringen in de provincie.

 Netbeheerder Liander investeert komende drie jaar 536 miljoen euro in Fries elektriciteitsnet (lc.nl)

Netbeheerder Liander investeert de komende drie jaar 536 miljoen euro in het Friese elektriciteitsnet. Er moet een nieuw elektriciteitsverdeelstation komen en extra capaciteit op twee bestaande stations.

 Oververhitting netwerk Liander dreigt: €3,5 miljard investering tegen uitval stroom (telegraaf.nl)

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden stroom , investering , duurzaam en telegraaf geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!