Yassine A. (21) hoort straf voor aanslagen op fruitbedrijf waar lading cocaïne werd gevonden

ARNHEM - De rechtbank in Arnhem doet donderdag uitspraak tegen de verdachten in de afpersingszaak rond het fruitbedrijf De Groot Fresh Group. Tegen een van de hoofdverdachten, Yassine A. is een celstraf van zestien jaar geëist.
 LIVE | Hoelang gaan aanslagplegers De Groot de cel in? (bd.nl)

ARNHEM/HEDEL - Zeven (mede)verdachten in de afpersingszaak rond fruithandel De Groot in Hedel hoorden gezamenlijk gezamenlijk 47,5 jaar celstraf tegen zich eisen. Vandaag is de uitspraak in de rechtbank in Arnhem.

 Yassine A. (21) hoort straf voor aanslagen op fruitbedrijf waar lading cocaïne werd gevonden (telegraaf.nl)

 Tien jaar cel voor hoofdrolspeler bij reeks aanslagen rond fruitbedrijf Hedel (nu.nl)

De rechtbank in Arnhem heeft Yassine A. donderdag een celstraf van tien jaar opgelegd vanwege zijn aandeel in een reeks aanslagen rondom het fruitbedrijf De Groot in het Gelderse Hedel. Uitvoerders van die aanslagen kregen celstraffen tot acht jaar opgelegd.

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden telegraaf geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!