Melkprijs Leerdammer maakt inhaalslag

Lactalis Leerdammer maakt een inhaalslag met de melkprijs voor april. De kaasmaker verhoogt de prijs en zet daarmee voor deze maand ook gelijk de voorlopig hoogste weidemelkprijs neer. In de voorbije maanden bleef de melkprijs juist achter.

Bron

Deel dit topic

Reacties

-Jan-
Lactali is geen goede partij voor de langere termijn is een veel gehoorde praat,heeft slechts belang bij het merk en marktaandeel maar niet de leveranciers
+1
Farma_boerke
Te weinig en vooral te laat.
Meerdere opzeggingen en stoppers er verdwijnt steeds meer melk bij Lactali-Leerdammer en de spotmarkt is te duur. Op zich niet ongunstig als de voedselprijzen stijgen lopen luxe producten minder hard. Maar concurrentie is er aan alle kanten en leveranciers komen niet zomaar meer terug.
GJ Bosch
Lactalis Leerdammer staat na 4 maanden op de een na laatste plaats en ruim achter DOC.

(klik om te vergroten)

mlkvhoudr
@GJ Bosch iedereen verwachtte het omdat lactalis gewoon bekend staat als slechte uitbetaler, nergens zitten ze bij de betere betalers voor zo ver mij bekend.
In België hebben ze wel een mandje van melkfabrieken heb ik eens begrepen. Hopelijk worden ze door de omstandigheden nu ook gedwongen om beter uit te gaan betalen

foodlog.nl/artikel/…

Quote uit het artikel:

Ze komen uit het hele land omdat Lactalis door hen wordt beschouwd als de toonaangevende melkverwerker van het land omdat het bedrijf lage inkoopprijzen hanteert.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's melkprijs , leerdammer en kaasmaker geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
4
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
0