Versnelling en vergroting stikstofaanpak voor sterke natuur en gezonde leefomgeving

Quote:
De natuur versneld herstellen en het landelijk gebied toekomstbestendig maken. Dat is de kern van de hoofdlijnenbrief voor de aanpak van het stikstofprobleem, die minister Christianne van der Wal (Natuur en Stikstof) vandaag naar de Tweede Kamer heeft gestuurd. In de brief schetst de minister de route naar een gebiedsgerichte aanpak, een intensivering en versnelling van bestaande stikstofmaatregelen en plannen om de huidige vergunningverlening beter houdbaar te maken.

De minister kwam vandaag met de zoveelste kamerbrief, dit keer vol dreigementen. Alleen voor de stoppers die hun eigendom inwisselen voor euro's die zwaar aan inflatie onderhevig zijn, is er een presentje.....
Tip aan de minister: Verder bouwen op een verrot fundament geeft nooit geen solide toekomst....

Deel dit topic

Reacties

+1
matt
Nog niks gelezen,maar ze weten er gewoon geen raad mee,en hopen dat je er snel mee stopt.
Ze kunnen mij verrekken 🖕đŸŋ
Realisme
Ze hebben ons nog steeds niet erg hoog zitten😂 de meest zakelijke onder ons zouden voor een hoge oprotpremie normaal misschien wel te porren zijn. Maar dat zijn ook diegene die snappen dat nu tekenenen voor vijf miljoen bij uitbetalen zomaar 10% in waarde kan zijn gedaald. En daarmee denk ik dat er verrassend weinig op die zogenaamde grote zak geld af gaan.
+1
Nevergiveup
De muziek in den Haag (Titanic) speelt nog đŸ¤ŖđŸ¤ŖđŸ¤Ŗ

Hou vol collega's , na al die zware en onderdrukte jaren komt er een mooie tijd aan , en dat hebben we met zijn allen verdient 👌
matt
Inmiddels gelezen,als je leest wat ze allemaal van plan zijn zou je er moedeloos van worden.

Maarrr ze moeten alles nog integraal uitwerken dus dat geeft weer moed
Want ze krijgen toch niks gedaan 😀)

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's versnelling , toekomst en tweede kamer geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nÊt dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
4
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
0