Afromingsvrij leasen nu ook in de wet geregeld

Quote:
Op 2 maart publiceerde het ministerie van LNV een wetswijziging die het voor melkveehouders mogelijk maakt om 100 kilo fosfaatrechten afromingsvrij te leasen.

Deel dit topic

Reacties

hans1980
Eindelijk nu direct verhogen naar 500kg
Melkboer16
@hans1980 waarom?
labella
@hans1980 je kunt fosfaatrechten kopen.
cornelissen
Hadden nooit ingevoerd moeten worden voor grondgebonden melkveehouders.
Overigens is het mij nog niet duidelijk of de verhuurder meerdere keren max 100 kg mag verleasen.,maar dat zal ik nog wel horen.
@cornelissen Ja hoor, dat mag, al sinds de invoering van het fosfaatrechtenstelsel 😀
bobbydeboer
@Ян де веехоудер als je wil mag je alles verveasen 😜
@bobbydeboer Alles verleasen is alles verliezen.
bobbydeboer
@Ян де веехоудер ben ik ook van mening, wij tot nu toe eigenlijk alleen maar gekocht. Maar wat gaat daar een vermogen in zitten!!
Quote Reactie van @bobbydeboer:
Maar wat gaat daar een vermogen in zitten!!

Precies! Dat is dus ook mijn grootste bezwaar tegen het hele fosfaatrechtenstelsel. Zonder fosfaatrechtenstelsel had je dat vermogen dus aan andere productiemiddelen kunnen besteden en op een andere manier kunnen groeien.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's fosfaatrechten geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!