Muur van kuilplastic bij Boer Zoekt Vrouw-boer Jouke Huitema

BZV-boer Jouke Huitema heeft ingegrepen. Voorbijgangers krijgen geen glimp te zien van mogelijke tv-romantiek in Witmarsum.

Deel dit topic

Reacties

slagakker
Ik vindt het maar een botte hork. Romantiek en knuffelen komt in zijn woordenboek niet voor.En het liefst werkt hij alleen.Krijg het idee dat ze alleen goed genoeg zijn voor te koken en poetsen.
+8
weurding
@slagakker denk nog wel een dingetje☝️🤭
+2
cjw73
@slagakker hij is in ieder geval duidelijk. En de meeste van ons zoeken echt niet zo boeretrien die altijd tussen de koeien is. Ben net als hij ook het liefst alleen aan het werk. En de baas mag haar eigen dingen ook doen. Die kalveren voer ik zelf wel.
+1
cs-agrar
Quote Reactie van @slagakker:
Krijg het idee dat ze alleen goed genoeg zijn voor te koken en poetsen.

bespeur ik daar nu wat jaloezie?
Twentsch Land
Denk dat het niks met jaloezie van doen heeft.

Gelukkig is Jouke duidelijk, degene weet waar ze aan toe is.....voor de ene prima en voor een andere is het niks.

@cs-agrar
+1
Herbert
@slagakker je moet wel een beetje door het programma heen kijken, je ziet maar een paar minuten van misschien wel 20 uur. Ontzettend veel knip en plak werk waardoor ze je echt totaal anders weg kunnen zetten. Dit hoop ik tenminste voor die vrouwen daar..😅🤣
deJong

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
7
DEELNEMERS
7
WEERGAVES
0