Diesel in veel EU-landen nu duurder dan benzine

DEN HAAG (ANP/BLOOMBERG/BELGA/DPA) - In veel andere Europese landen dan Nederland is diesel nu duurder dan benzine. In Duitsland gebeurde dat deze maand bijvoorbeeld voor het eerst in minstens vijftien jaar, in Frankrijk was dat afgelopen decennium alleen eind 2018 zo. Ook in België speelt dit. Daar wordt diesel ook alweer duurder dan voordat de accijnzen werden verlaagd, afgelopen weekend.
Het bericht Diesel in veel EU-landen nu duurder dan benzine verscheen eerst op Nieuws.nl.
 Diesel in veel EU-landen nu duurder dan benzine (nieuws.nl)

DEN HAAG (ANP/BLOOMBERG/BELGA/DPA) - In veel andere Europese landen dan Nederland is diesel nu duurder dan benzine. In Duitsland gebeurde dat deze maand bijvoorbeeld voor het eerst in minstens vijftien jaar, in Frankrijk was dat afgelopen decennium alleen eind 2018 zo. Ook in België speelt dit. Daar wordt diesel ook alweer duurder dan voordat de accijnzen werden verlaagd, afgelopen weekend. Het bericht Diesel in veel EU-landen nu duurder dan benzine verscheen eerst op Nieuws.nl.

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden duitsland , frankrijk , diesel , benzine , den haag en geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!