Aanpassing CO2-sectorsysteem op tafel in Den Haag

In april belooft het kabinet met een samenhangend pakket voor de energietransitie in de glastuinbouw te komen. Deze week gaf minister Staghouwer van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit alvast een update. Daarin liet hij weten welke elementen in ieder geval uitgewerkt worden.
Het CO2-sectorsysteem, dat niet…
 Aanpassing CO2-sectorsysteem op tafel in Den Haag (groentennieuws.nl)

In april belooft het kabinet met een samenhangend pakket voor de energietransitie in de glastuinbouw te komen. Deze week gaf minister Staghouwer van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit alvast een update. Daarin liet hij weten welke elementen in ieder geval uitgewerkt worden. Het CO2-sectorsysteem, dat niet…

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden landbouw , natuur , den haag en koolstofrechten geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!