Weer een bijzondere actie van de gezetenen in de politiek

Uit vrijgegeven WOB-documenten blijkt dat Caroline van der Plas en Fleur Agema (PVV) vanwege hun kritiek op het coronabeleid gevolgd werden door de Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid (NCTV). BBB en PVV vinden dit onacceptabel en stellen Kamervragen👇🏻
boerburgerbeweging.nl/.../kamervragen.../

Deel dit topic

Reacties

+6
Spuit11
interessantetijden.nl/2022/03/…
Als je niet meeloopt in het voorgeschreven narratief of überhaupt overweegt een vraag te stellen ben je al terrorist.
+7
de jonge
@Spuit11 het is niet best toch.. en dan durven ze het woord democratie nog in de mond te nemen...
Porky
@de jonge heb hier mijn mening over gegeven, wat denk je ? Haha, mijn reactie is verwijderd, hier word je ook de mond al gesnoerd.
+7
Grasbaal
@Porky is gewoon netjes reageren nu zo moeilijk?, anoniem gescheld gaat er gewoon af. Heeft niets met democratie te maken.....
Porky
@Grasbaal je voeld je aangesproken? Ga lekker "keuvelen" met die lachende leugenaar
+4
Albert Peters
@Porky heb het al meer tegen je gezegd overal ANONIEM over schelden en zeggen hoe het niet moet is nogal makkelijk iets zelf beter doen is heel wat moeilijker
Als je niet eens je naam durft er onder te zetten
+8
weurding
Dit is ook van de zotte

(klik om te vergroten)

+2
de jonge
@weurding janssen heeft er ook alweer een bijwerking bij he,kan ontsteking van de bloedvaten in de huid veroorzaken. Cutane vasculitis kan huiduitslag of blauwe plekken veroorzaken. Soms kunnen de ontstekingen ook doordringen tot inwendige organen, met maag-, darm- en spierklachten tot gevolg. Dan heet de aandoening systemische vasculitis.
+7
weurding
@de jonge ik geloof het ammel wel, prikken om te mogen reizen maar wat niks met ziek zijn of medische noodzaak te maken heeft.... dan spoor je toch niet
+11
John Spithoven
danielvdtuin.substack.com/p/…

BBB baseert zich op een wob waaruit dit blijkt.
Ook in bovenstaand artikel/opinie stuk/analyse WOB wordt over het beleid van de overheid geschreven.

De essentie van de constatering van de journalist is dat de overheid mensen betaald om de ingezette koers te ondersteunen en vast te houden.

Ik ben geen complotdenker maar ook bij stikstof zien we dit. Media partijen die zaken niet objectief willen belichten, "wetenschappers ' die steeds eenzijdig een voorstelling van zaken geven , belangenclubs die geld krijgen om het beleid te ondersteunen en zo gedreven door geld hun objectiviteit verliezen.

Kwalijke zaak, het ondermijnt de democratie.
+5
Vdejong
@John Spithoven
Quote:
. het ondermijnt de democratie
democratie daar hebben veel de mond vol van, alleen ziet men niet dat de samenleving per land verschuift naar of communisme of dictatuur. "You'll own nothing and you'll be happy."
Kars
@Vdejong you own nothing and be happy. Dat doen we al volop. Leasen, deel autos, deel scooters enzo
Je krijgt een maatschappij die nergens geen zak om geeft. Die deel scooters flikkeren ze overal neer in de steden. Noemen die groene socialisten duurzaam.
Vdejong
@Kars alles wat ik heb, is van mij, behalve mijn vrouw. Ik ben van haar😉
+4
cs-agrar
Quote Reactie van @Vdejong:
behalve mijn vrouw. Ik ben van haar

ze houd van je, morgen houd ze nog meer van je, en overmorgen houd ze alles van je
Jawis
@Vdejong dus eigenlijk heeft je vrouw gewoon alles..
Jawis
@Vdejong you own nothing, and will be......
Vdejong
@Jawis that's better than own a lot and still unhappy, like a lot of farmers in the Netherlands
Erco
@Vdejong oh god meneer is geëmigreerd hoor😆 hier is t mooi weer en geen sneeuw. En daar? 😉
+1
Vdejong
@Ercomorgen 12°C, geen sneeuw. Maar vertel eens; ben je blij met de manier waarop je kunt boeren in NL? En ik zeg niet dat het hier Hallelujah is. Medicijnen tegen mastitis zijn hier waardeloos, had ik nog maar Avuloxil bijv. Als je iets koopt, moet je altijd rekening houden met vrachtkosten en die bedragen dan geen $150 maar eerder $1500 als het bijvoorbeeld van Prince Edward Island moet komen of $4000 vanuit Ontario.
Zo zijn er nog wel meer voorbeelden te bedenken, die in NL beter waren. Maar had ik in NL geregeld stress en koppijn, dat heb ik hier nog niet gehad.
De winter is me tot nu toe mee gevallen, evenals de hoeveelheid sneeuw alhoewel men zegt dat er tot nu toe meer sneeuw is gevallen dan gemiddeld.
+1
pieta
Quote Reactie van @Vdejong:
en je blij met de manier waarop je kunt boeren in NL?

Ook hier is er genoeg op aan te merken. Maar ver weg van mijn familie en vrienden in een koud land gaan boeren doe ik dus zeker niet. Daar ga ik niet gelukkig van worden. Hier kan ik altijd nog gewoon stoppen, wat anders gaan doen en in de buurt wonen waar ik wil wonen. Jouw droom is Canada, mijn droom is het niet. Ik wens je er veel succes en geluk.
Vdejong
@pieta dank u. Ooit in Canada geweest? Zomers wordt het hier warmer dan in Nederland. Daarnaast ben ik in Canada gaan boeren omdat ik op mijn 51e nog niet wilde gaan rentenieren in een land waar je rente moet betalen voor 💸 op je spaarrekening
pieta
Quote Reactie van @Vdejong:
Zomers wordt het hier warmer dan in Nederland

Warmer dan wat het hier de laatste jaren is geweest wil ik ook niet. Doe mij maar een matige temperatuur. Ik hou niet van strenge vorst, sneeuw en gure wind maar ook niet van meer als 30 graden.
Frans1
@pieta klinkt als Bretagne😎
+1
demelkboer
@John Spithoven complottheorieën zijn pas gevaarlijk als waar blijken te zijn
+1
Kars
@John Spithoven boer uit de buurt die protest in Den Haag 2019 journalist tegen kwam. Kreeg te horen van die journalist dat boeren kapot gemaakt moesten worden.
Sprak vorig jaar akkerbouwer, die kende topambtenaar van ministerie, die zei hetzelfde. Dat ze erop uit zijn om boeren kapot te maken links of rechts om.
Nevergiveup
@Kars Hier vechten we zonder kogels voor onze toekomst , we gaan het nu met deze wereld situatie zeker winnen.

F@ck de toeslagrechten

#Nevergiveup
+1
kanniewaarzijn
Quote Reactie van @Kars:
boer uit de buurt die protest in Den Haag 2019 journalist tegen kwam. Kreeg te horen van die journalist dat boeren kapot gemaakt moesten worden.Sprak vorig jaar akkerbouwer, die kende topambtenaar van ministerie, die zei hetzelfde. Dat ze erop uit zijn om boeren kapot te maken links of rechts om.

Niks nieuws onder de zon; dat is al jaren bekend!!
+2
Plak
@John Spithoven klopt belangen club,s krijgen miljoenen . Dus die praten met de overheid mee in dezelfde richting als ze worden opgedragen. Anders einde subsidie
+2
Grasbaal
@Plak makkelijk gezegd, graag feiten
+4
Realisme
@Grasbaal misschien iets anders geformuleerd dan. De belangenclubs zijn in hun bestaan onderhand zo afhankelijk geworden van directe of indirecte overheidssubsidies dat dit een ongezonde situatie creëert. Dat is gewoon een feit.
Porky
@Grasbaal of jullie nooit natte vinger werk foen
Grasbaal
@Porky wat wil je hier mee zeggen?
@Grasbaal is onderweg er is een dame die nauwgezet dit in kaart aan het brengen is en wat ik heb mogen in zien zijn het vele miljoenen de afgelopen jaren.
plof
@jan-cees-vogelaar en van der tak wist niets van de rechtzaak .

(klik om te vergroten)

(klik om te vergroten)

(klik om te vergroten)

Klavertje
overstekend wild
Waarom werkt de link in het artikel niet? "Verboden" komt er te staan.
+1
kanniewaarzijn
@overstekend wild Klopt, ik krijg ook geen toestemming. Sluit mooi aan bij dat stuk van Daniël vd Tuin 😁
Vdejong
@overstekend wild Tis schijnbaar niet zo openbaar
de jonge
@overstekend wild dan zou je het via facebook kunnen proberen bij de boerburgerbeweging,stuk opzoeken en daar staat de link ook in
de jonge
@de jonge in dat stuk kun je ook nog weer een linkje aanklikken die in het groen wob documenten bevat en daar kun je nog weer veel meer lezen over oa hoe de staat te werk gaat met gedragsbeinvloeding, controle etc van mensen
+1
de jonge
Het is een hele zit en je mag het er mee eens zijn of niet maar kijk dit eens...l.facebook.com/l.php/…
+2
Groen1

+1
de jonge
@Groen1 het maakt maar weer eens duidelijk dat de gezeten politiek absoluut geen invloed uitoefent op de media(dus wel) de kranten staan er vol van, in de media zien we het constant voorbij komen wat er is gebeurd(dus niet) en zet het dan nu even tegen het licht wat er in de media gebeurde mbt bv de vermeende kalverfraude en vermeende mestfraude etc,
demelkboer
In de corona discussie is het RIVM er om in de stikstof "crisis" , "wetenschappelijk" onderbouwing te geven aan politieke keuzes.

Alleen in de normale wereld werkt het andersom, eerst wetenschap dan politiek
+3
demelkboer
@demelkboer inmiddels doen ze ook al geen eens meer moeite om een wetenschappelijke onderbouwing te fabriceren.




Voor de extra prik is geen medische noodzaak

We weten dus hoe de stikstof discussie zich gaat ontwikkelen....................
Nevergiveup
.
+7
jordi 1455
Als Poetin de oppositie bespioneerd (wat hij ook doet) weet het gepeupel in Den Haag er de schande van, maar zijn zelf niet vies van om hetzelfde te doen. Als de tweede kamer en de kiezers het kabinet hiermee weg laat komen is het een kwestie van tijd dat Nederland net zo diep is gezonken als het Rusland onder Poetin.
Maar vele mensen zijn er blind voor en denken dat de overheid niet achter hun aangaan, maar men vergeet dat ze eerst achter de extremisten en wappies aan gaan en dan pakken ze de gewone man.

In het vervolgs zou het ons sieren om eerst naar onze rechtstaat kijken, voordat we gaan schreeuwen wat een ander land verkeerd doet.
+3
Grasbaal
@jordi 1455 Ben ik ff blij dat ik hier woon en niet in Rusland....
+2
kanniewaarzijn
@Grasbaal Ach, in Rusland zal je ook wel mensen hebben die bepaalde dingen niet (willen) zien.
+3
sorry
@Grasbaal zijn die duizenden kinderen al terug...ooh daar mochten we het niet over hebben van rutte...
sorry
@Grasbaal willem engel opgepakt

+3
Grasbaal
@sorry is nu mosterd na de maaltijd, hadden ze eerder moeten doen...
Spuit11
@Grasbaal want?
+1
ted9
@Spuit11 Omdat die kerel niet helemaal 100 is misschien...
+3
Spuit11
@ted9 Onze leiders zijn 1000 maal gekker danielvdtuin.substack.com/p/…
+1
@Grasbaal Denk dat de laatste hogere beroep van afgelopen week de heren heet onder de voeten is geworden en hem daarom hebben gearresteerd .
de jonge
@Hans is Hobby boer jup past er allemaal bij he,uit fase 5, arresteer de leiders van de dwarsliggers..
Nevergiveup
Co en Tinus weten er alles van ....

Maar die Engel vind ik wel een rare gast .
+10
weurding
@Nevergiveup engel wordt al opgepakt met dik 20000 aangiften, hugo de jonge had er dik 70000🤭
Bennie Stevelink
@weurding Engel werd niet opgepakt omdat er 20.000 aangiftes waren. Hij is opgepakt omdat uit onderzoek bleek dat hij strafbare feiten heeft gepleegd. Het aantal aangiftes doet er niet toe.
+2
weurding
@Bennie Stevelink dank voor je uitleg Bennie, maar er staan nog wat echte vragen open voor je geloof ik
+1
Bennie Stevelink
Caroline van der Plas wordt niet in de gaten gehouden vanwege haar kritiek op het Coronabeleid. Zij schuurt tegen FDF aan en werkt vaak samen met van Haga. Deze worden gerekend tot de periferie van extreem rechts.
Alle extreem-rechtse terreur aanslagen, wereldwijd, zijn niet gepleegd door mensen uit de harde kern van extreem rechts maar juist door mensen uit de periferie van extreem rechts. Dát is de reden dat alles wat tot de periferie van extreem rechts wordt gerekend in de gaten wordt gehouden.

FvD staat in contact met Blue Tiger van Tom Zwitser die op de mailinglist stond van Andes Breivik. Deze Blue Tiger is weer sponsor van FDF.
+3
Twentsch Land
Extreem rechts is idem aan extreem links !

Volkert van der G is links .

Extremen zijn nooit goed !

Wel bijzonder dat rechts gevolgd moet worden terwijl links beschermd wordt.

Vindt het ook wel heel bijzonder dat haat imams hier toch nogal een vrije en beschermde hand hebben, ook aaneengesloten mensen van Isis die onschuldige mensen het hoofd afhakt en dat het bloed richting Rome moest stromen, groen links beschermde deze personen nogal toen ze zich tussen de vluchtelingen gingen begeven, zo kunnen we nog wel even doorgaan .... iets minder een streep visie en iets meer een cirkel visie geven een ander duidelijker en eerlijker gedachte.

@Bennie Stevelink
+2
demelkboer
@Bennie Stevelink je moet tegenwoordig heel hard roepen dat je tegen iets bent , anders vindt men je per definitie voor. Das een gevaarlijk ontwikkeling
+2
de jonge
@Bennie Stevelink hielden ze extreem links maar zo goed in de gaten he, dan waren er misschien bv geen stalbezettingen geweest en geen stikstofsoap gebasseerd op aannames met foutpercentages erin berekend van onmeunig veel procent... Doe niet net of is de links zo goeilijk. ze kunnen nog wel eens erger zijn dan rechts.
+1
Nevergiveup
@de jonge In het algemeen ervaar ik eigenlijk altijd het volgende : Een rechtse vecht voor zijn toekomst en is recht door zee , een linkse paraciteerd en zijn vaak genieperige leugenaars.
+1
de jonge
@Nevergiveup ik wou het niet zo benoemen maar ik snap je gedachte,haha
de jonge
@Bennie Stevelink Acties van extreemlinkse groeperingen waarbij geweld wordt gebruikt, leiden vrijwel nooit tot vervolging en strafrechtelijke veroordeling. Dat staat in een onderzoeksrapport, geschreven in opdracht van het ministerie van Justitie en Veiligheid. Volgens de onderzoekers is dat omdat ‘daders vaak heel goed weten hoe ze vervolging moeten ontlopen’.
Het onderzoek werd uitgevoerd door onderzoeksbureau Beke en het WODC. Daaruit bleek dat de opsporingsdiensten zo’n 182 personen betrokken bij links-extremistische groeperingen in beeld hebben. Zicht op wie de leiders zijn, mochten die er überhaupt al zijn – kenmerkend voor organisaties met een anarchistische inslag – is er niet.
De onderzochte acties omvatten onder meer het bekladden van woningen van bijvoorbeeld ambtenaren, vernielen van auto’s of het organiseren van tegendemonstraties bij extreemrechtse demonstraties, waarbij het geregeld tot geweld komt. De bekladding van de voordeur van Thierry Baudet in 2017 wordt ook onder extreemlinks geweld geschaard door de onderzoekers, hoewel niet bekend is wie achter het “Radicaal Anarchistisch Feministisch Front” zit, een groep of persoon waar daarna ook niets meer van vernomen is.
Volgens de onderzoekers komen de daders ermee mee weg omdat ze ‘zeer veiligheidsbewust’ zijn:
"Door hun identieke kleding -vaak van een donkere kleur- en het dragen van gezichtsbedekking kunnen individuen niet zonder meer worden geïdentificeerd, ook niet als camerabeelden aanwezig zijn."
Verder zou de AIVD informatie over groeperingen die bij hen bekend zijn niet delen met de politie, omdat de verdachten dan te weten komen dat ze in het vizier van de inlichtingendiensten zijn. Ook zouden incidenten waarbij links-extremisten iemand thuis lastigvallen en intimideren vaak niet worden gemeld, omdat de slachtoffers uit de publiciteit willen blijven.
+11
@Bennie Stevelink doe even normaal . FDF is niet extreem rechts en krijgt geen geld van blue tiger. Je zit belachelijke verdachtmakingen hier te plaatsen.
Ga je ergens nuttig maken ipv foutief overheidsbeleid te verdedigen.
Aantoonbaar hebben Rutte en zn makkers duizenden gezinnen in de ellende gestort en zijn er strafbare feiten gepleegd door de belastingdienst.

Welke bewindspersoon is er van de straat geplukt?
+1
de jonge
@jan-cees-vogelaar hulde dat je ondanks dat er bij weg bent wel opkomt voor het zogenaamde framing wat weer es plaatsvind
plof
+2
Noorderling
@jan-cees-vogelaar
en een beetje flikflooien met Soumaya Sahla, ex hofstadgroep.
Het kan verkeren.
Bennie Stevelink
@jan-cees-vogelaar
Quote:
FDF is niet extreem rechts en krijgt geen geld van blue tiger.

Ik zei dat ze tot de periferie van extreem rechts worden gerekend. Daarnaast hebben ze al eens politici bedreigd en andere boeren bedreigd zoals met de “paas-Judasbrief”. Alle reden dus om dat zaakje in het oog te houden.
+3
John Spithoven
@Bennie Stevelink Hoi Bennie

Ook weer in de lucht?

Zullen we nu eens op houden met de verdeeldheid en leugens ....
Heb vanmiddag met wat ambtenaren om tafel gezeten en ben geschrokken....Als alle belangenclubs niet snel 1 front vormen dan blijven er niet zoveel contributie betalende leden meer over voor welke club dan ook.

Dit weekend kom ik met een voorstel.
+4
JanCees
@Bennie Stevelink ze behoren niet tot periferi van extreemrechts dat is flagrante onzin je zou je diep moeten schamen voor zulke waanzinnige uitingen.
Bennie Stevelink
@JanCees Het gaat er niet om hoe jij daar tegenaan kijkt. Het gaat erom hoe de veiligheidsdienst er tegenaan kijkt. Die rekenen FDF tot de periferie van extreem rechts. In ieder geval een groep waar een dolgedraaid persoon uit voort kan komen.
Het doel van de veiligheidsdienst is om een eventueel dolgedraaid persoon op tijd in de gaten te hebben. Wat ze bij FDF of BBB van het Coronabeleid vinden kan hun verder niet wat schelen.
+9
JanCees
@Bennie Stevelink En jij denkt dat jij de mening van de veiligheidsdiensten kan vertolken en je denkt over voldoende kennis te beschikken om te beoordelen of die afweging juist is? Iet met over het paard getilde toetsenbordheld??? Hou toch een op met je stompzinnige commentaren en andere boeren en diverse organisaties van jouw obscure gedachten te voorzien je begint een misselijkmaken menneke te worden .
Behoor jij tot de periferi van Vollenbroek dan soms? Of ben je een door LTO of overheid ingezette trol? Kom met feiten en niet me onzinnige redenaties
+1
Jawis
@JanCees waarom neem jij deze clown zo serieus??? Ik verbaas me elke keer weer over het feit dat iedereen maar serieus op zijn opruiende taal ingaat. Goed, ik deed het zelf ook...maar allang niet meer.....gewoon negeren......
Bennie Stevelink
@JanCees deze discussie is een herhaling van de discussie uit de jaren tachtig. Toen was er een grote vredesbeweging actief. Op een gegeven moment werd ontdekt dat deze vredesbeweging in de gaten werd gehouden en zelfs werd geïnfiltreerd door de veiligheidsdienst. Daar kwam veel rumoer over: een vredesbeweging deed toch niets kwaads? Er was toch vrijheid van meningsuiting en vrijheid van organisatierecht?
Een woordvoerder van de veiligheidsdienst legde uit dat extreem linkse, naar terrorisme neigende personen, zich aangetrokken voelden tot organisaties die kritisch waren op defensie tegenover de Sovjet Unie. Binnen de vredesbeweging kon je dit soort personen ontdekken en in kaart brengen. Deze verklaring werd uiteraard niet geaccepteerd en ze bleven maar toeteren dat de veiligheidsdienst de vredesbeweging bedreigde.

Nu doet zich precies hetzelfde voor aan de rechterkant. Organisaties zoals FDF oefenen aantrekkingskracht uit op risicovolle personen. Als de veiligheidsdienst deze risicovolle personen in beeld wil krijgen zal ze FDF in de gaten moeten houden, net als vroeger de vredesbeweging. Dit leidt tot precies dezelfde kritiek als 40 jaar geleden. Precies dezelfde onwil om de nuchtere feiten onder ogen te zien.
+2
de jonge
@Bennie Stevelink het is bijzonder, hoe je alles draait, het ging om caroline van der plas en fleur agema en jij draait het zo dat het nu over de sovjet unie en de fdf gaat. Ik vraag me werkelijk af hoe het met je gaat in het hoofd...
Nevergiveup
@de jonge Dit is eigenlijk ook al wat ik dacht , en je hebt helemaal gelijk , er komt een topic en Bennie gaat die dan helemaal "extreem" polariseren en naar zijn eigen hand zetten , en we trappen er nog in ook ....
de jonge
@Nevergiveup klopt, en dit is niet de eerste keer hoor.
+3
Jawis
@Nevergiveup daar wordt ie voor betaald door lto.....
Bennie Stevelink
@de jonge
Ik lees in het topic het volgende:
Quote:
Uit vrijgegeven WOB-documenten blijkt dat Caroline van der Plas en Fleur Agema (PVV) vanwege hun kritiek op het coronabeleid gevolgd werden door de Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid (NCTV).

De kern van het topic is dus dat Caroline van der Plas en Fleur Agema worden gevolgd omdat zij een andere mening hebben als de “gezetene” in de politiek.

Ik leg vervolgens uit dat ze niet worden gevolgd vanwege hun kritiek op het Coronabeleid maar omdat zij nauwe contacten onderhouden met organisaties waar zich risicovolle personen kunnen ophouden.

Hiermee reageer ik dus op de kern van het topic. Ik dwaal dus helemaal niet af van het onderwerp waar het topic over gaat.
Het werkelijke probleem in deze, is dat sommigen zo graag willen geloven dat Caroline van der Plas en Fleer Agema worden gevolgd vanwege hun mening dat men daar geen enkele tegenspraak in duldt. Ze hebben blijkbaar gehoopt dat ze met deze topic lekker een avondje slachtoffer gevoel met elkaar konden delen. Dat heb ik met mijn bijdrage verpest.
Nevergiveup
+1
de jonge
@Nevergiveup eigenlijk zijn die reacties ook wel weer lachwekkend..
+1
matt
@de jonge etiket dolgedraaide persoon past er prima op 😀))
Wat een fantasie man man
+1
jordi 1455
Quote Reactie van @Bennie Stevelink:
Een woordvoerder van de veiligheidsdienst legde uit dat extreem linkse, naar terrorisme neigende personen, zich aangetrokken voelden tot organisaties die kritisch waren op defensie tegenover de Sovjet Unie. Binnen de vredesbeweging kon je dit soort personen ontdekken en in kaart brengen. Deze verklaring werd uiteraard niet geaccepteerd en ze bleven maar toeteren dat de veiligheidsdienst de vredesbeweging bedreigde.

Kul, jij en de overheid zijn doodsbang voor de ideeën van de oppositie, elke keer als iemand het niet eens met zittende orde eens is of ter verantwoording roept moeten ze zo snel mogelijk de mond worden gesnoerd. Pim Fortuyn is het grootste voorbeeld, hij werd door de media en zittende politici gedemoniseerd en de veiligheidsdiensten wisten volkert die nu weer op vrije voeten is plannen had om hem te vermoorden.

Bespaar je schijnheilige moralistisch gedram, want je verdedigt constant de status quo ook al is die totaal verwerpelijk.
Albert Peters
@JanCees ben jij ook een vriend van poetin? Zou me niet verbazen
@Albert Peters daar ben ik te jong voor dat is meer voor oudjes als jij
Albert Peters
@jan-cees-vogelaar denk dat je ouder als poetin ben
Tot vermaat van ramp hebben we in nederland ook zo een figuur
Nevergiveup
@Albert Peters vertel, wie wil wat innemen om ons land ?
de jonge
@Bennie Stevelink wat een gezwam, je hebt het duidelijk niet gezien. de verklaring was oa dat ze werden gevolgd om te kijken wat er leeft bij de mensen via social media.... ja echt waar,(zover staat de politiek in werkelijheid dus van de mensen af) want als bv caroline een tweet had gedaan en er waren veel likes, wilden ze toch weten wat haar volgers oa bewoog etc. kortom 1 groot kulverhaal en niet voor een beveiliging oid hoor
de jonge
@de jonge bij deze... Van der Plas opende de vragenronde over de mogelijke spionage van NCTV, ook namens Agema. Zij voelde minister Yeşilgöz van Justitie en Veiligheid aan de tand over deze geluiden en vroeg zich hardop af waarom dit gebeurt. „Het ministerie is Kamerleden aan het controleren, terwijl Kamerleden het ministerie horen te controleren”, sprak zij.

Minister Yeşilgöz ontkende deze geruchten. Wel benadrukte zij dat er media-analyses worden gemaakt „waarin sentimenten uit de samenleving worden opgenomen”. Daaronder vallen ook tweets van invloedrijke Kamerleden. Tijdens de coronacrisis werd dergelijke informatie door de ministeries gebruikt voor gerichte communicatie, aldus Yeşilgöz. Ook is volgens haar de NCTV hierbij niet nauw betrokken, en heeft deze organisatie alleen een coördinerende functie in crisissituaties. „
Bennie Stevelink
Quote Reactie van @de jonge:
Wel benadrukte zij dat er media-analyses worden gemaakt „waarin sentimenten uit de samenleving worden opgenomen

Ze doen dus in feite een soort marktonderzoek. Waarom zou dat een probleem zijn?
+1
de jonge
Echt ik vind je een zwamneus die probeert mensen met insinuaties en onzin op het verkeerde been te krijgen, als je dan met de neus op de feiten word gedrukt zul jij vast niet toegeven dat je een fantasieverhaal hebt neergezet uit je eigen vooroordeel wat dus niet klopt,maar ga je het feit wat is aangedragen vergoeilijken...of je reageert gewoon niet meer. eigenlijk zou niemand meer op jou moeten reageren zolang je zoveel vooroordelen hebt en in feite met je opmerkingen/mening aan het discrimeneren bent, hier nogmaals jou woorden: ""Die rekenen FDF tot de periferie van extreem rechts. In ieder geval een groep waar een dolgedraaid persoon uit voort kan komen.""""
+3
@Bennie Stevelink bennie het zijn ongefundeerde verdachtmakingen en gemene valse roddel waar jij nu mee bezig bent. Ga ik even in mee. Jij hebt een cursus socialmedia bewerken gehad van LTO en de complexerre stukjes schrijf jij niet zelf maar Esther de Snoo.
Net zo onzinnig en belachelijk en hard als jouw beweringen over FDF
Flipke
@jan-cees-vogelaar klopt ester de snoo schrijft die
jordi 1455
Quote Reactie van @Bennie Stevelink:
Het gaat er niet om hoe jij daar tegenaan kijkt. Het gaat erom hoe de veiligheidsdienst er tegenaan kijkt. Die rekenen FDF tot de periferie van extreem rechts. In ieder geval een groep waar een dolgedraaid persoon uit voort kan komen.Het doel van de veiligheidsdienst is om een eventueel dolgedraaid persoon op tijd in de gaten te hebben. Wat ze bij FDF of BBB van het Coronabeleid vinden kan hun verder niet wat schelen.

Dat is geen excuus voor het bespioneren een zittend tweede kamer lid.
De Russische veiligheidsdiensten bespioneren de oppositie in Rusland omdat die ze als een bedreiging zien voor Poetin's regime.

Het is geen geheim dat van der Plas lastige vragen steld en dat het de regerende partijen veel moeite hebben met oppositie, kijk maar hoe het CDA Pieter Omtzigt op een onverkiesbare plek zette.
+4
Spuit11
@Bennie Stevelink Ik ben een tijdje geleden bij Zwitser op de boerderij geweest. Aardige lui, zit hier een paar km vandaan. Als ik weer eens ga zal ik je dan PB sturen dat we saampjes gaan? Kun je hem in zijn gezicht uit gaan maken voor extreem rechts. Wat dat ook mag betekenen.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's pvv , veiligheid en politiek geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
104
DEELNEMERS
35
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN