Máxima mest stal uit: 'Het was best heftig'



Quote:
Koning Willem-Alexander en koningin Máxima brengen voor NLdoet een bezoek aan een zorgboerderij in Brielle, waar ze allebei de handen even flink uit de mouwen steken.

Deel dit topic

Reacties

+1
Spuit11
Het heeft even geduurd maar eindelijk kent ze haar plek.
interessantetijden.nl/2020/08/…
kanniewaarzijn
@Spuit11 Die lui hebben tegenwoordig veel te veel politieke invloed. Hun taak dient louter ceremonieel te zijn.
+2
david2
10 minuten hun gezicht laten zien voor de tv daarna hup met de dikke Audi naar Thialf , veel leuker dan je handen uit de mouwen steken🤣
groeier
Quote Reactie van @david2:


En hoe zit dat met de nieuwe schuilkelder onder Paleis Het Loo waar mogelijk honderden miljoenen euro's aan belastingcenten naar toe gegaan zijn? Is ook een compleet winkelcentrum bij, met kapperszaken en alles, waar wel 1000 Elite met hun gezinnen tot wel 10 jaar na een grote oorlog kunnen overleven.
+1
Twentsch Land
Dat is van alle tijden ..... die het dichts bij het vuur zit warmt zich het beste ....tis niet anders ..... je kunt natuurlijk ook voor jezelf een hol maken.

@groeier
+1
weurding
@Twentsch Land paar steentjes extra aan het hunebed🤭
Weidezicht
@groeier waarheid? Of sensatieverhaal?
groeier
Quote Reactie van @Weidezicht:
waarheid? Of sensatieverhaal

Daar is in ieder geval enorm veel staal en beton naar toe gegaan en lang op gewerkt. En dan voor al die elite met toevallig veel aandelen in olie.
+3
weurding
Het snoeien ging W.A. best goed af, nu nog in zijn eigen budget🤭
+1
maisbult
@weurding daar zal ie wel meer aan exponentiele groei denken 😂
+2
richard-de-wolff
Ik denk dat we niks te klagen hebben over ons koningshuis, denk dat we beter af zijn dan bv Engeland België, Rusland enzovoort..
groeier
Quote Reactie van @richard-de-wolff:
Ik denk dat we niks te klagen hebben over ons koningshuis, denk dat we beter af zijn dan bv Engeland België, Rusland enzovoort..

Toch maar even dit filmpje kijken van een oorlog reeds verloren. Oorlogsmist in het oosten, dan ben je zo genezen.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's stal en zorgboerderij geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
14
DEELNEMERS
10
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN