Boerenpakketten voor vluchtelingen Oekraïne

Veel boeren en tuinders willen iets doen voor de Oekraïense vluchtelingen in Nederland. Met een pakket tjokvol voedsel biedt de agrarische sector de vluchtelingen uit het oorlogsgebied een warm welkom.

Deel dit topic

Reacties

ted9
Bewaar de pakketten maar er komen er met goed een jaar misschien nog wel een miljoen uit Afrika omdat daar niks te eten is. Wat een ellende...
weurding
@ted9 ik durf geen voorspellingen te doen aangaande over een jaar
ted9
@weurding Ik wel denk maar niet dat wanneer morgen de oorlog stop het zo weer koek en ei is. Over een jaar bestaat er geen verschil meer tussen biologisch en gangbaar alles gaat voor gangbaar prijs weg biologisch is te duur geworden en hun hebben het nadeel dat ze minder mest mogen gebruiken.
weurding
@ted9 bedoel meer of we en wie er nog zijn op de aardbol
ted9
@weurding oh jij gaat nog een stap verder 😅
+2
weurding
@ted9 ik heb wel zo mijn zorgen ja

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's tuinders geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
6
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN