Grote brand verwoest boerderij aan Brandvenstraat in Someren

Aan de Brandvenstraat in Someren heeft dinsdagavond een grote brand gewoed. Dat gebeurde in een boerderij in aanbouw.
Drie blusvoertuigen, een hoogwerker en een waterwagen kwamen ter plaatse om het vuur te bestrijden. Rond kwart voor elf had de brandweer het vuur onder controle. Er vielen geen gewonden en er is ook geen asbest vrijgekomen. Over de oorzaak van de brand is nog niets bekend.
 Grote brand verwoest boerderij aan Brandvenstraat in Someren (omroepbrabant.nl)

Aan de Brandvenstraat in Someren heeft dinsdagavond een grote brand gewoed. Dat gebeurde in een boerderij in aanbouw. Drie blusvoertuigen, een hoogwerker en een waterwagen kwamen ter plaatse om het vuur te bestrijden. Rond kwart voor elf had de brandweer het vuur onder controle. Er vielen geen gewonden en er is ook geen asbest vrijgekomen. Over de oorzaak van de brand is nog niets bekend.

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden vuur , asbest , brand , controle , boerderij , brandweer en hoogwerker geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!