Vakgroeplid Jos Verstraten: 'Er komt een vorm van derogatie'

Jos Verstraten van LTO Nederland-vakgroep Melkveehouderij heeft goede hoop dat Nederland dit jaar derogatie krijgt. 'Maar die wordt waarschijnlijk anders dan hoe het was.'

Deel dit topic

Reacties

Noorderling
Nou jos, weet je meer of doet hoop leven?en ten koste van wat is lto tevreden en gooien we ook niet derogatie boeren en akkerbouwers voor de bus?

Denk dat financieel een jaartje zonder nog wel eens positief uit kan pakken. Laat staghouwer het maar lekker bekijken. Denken in Brussel en den haag ook maar dat alles maakbaar en stuurbaar is.
klant
@Noorderling josje weet precies hoe het zit, stromannetje van staghouwer.
+11
familie pelle
Vind het ongelofelijk dat de “grootste” agrarische belangenbehartiger van Nederland het momenteel niet voor elkaar krijgt, zeker gezien de marktontwikkelingen van gas en graan, de derogatie binnen te halen zonder onzinnige regelgeving. In plaats van de huidige ontwikkelingen slim te bespelen gaan ze op de knieën om te bedelen voor derogatie.
Klavertje
KRW is bindende EU afspraak.
de jonge
@Klavertje alles kan ook weer ontbonden worden toch.
Klavertje
Twentsch Land
Feitelijk onduidelijk .... het komt waarschijnlijk .... maar hoe en waar is een vraagteken.
+1
John Spithoven
De inhoud van het artikel getuigd naar weinig bemesting en bodemkundig inzicht. Daar in tegen ruikt het meer naar smeergeld.......sorry, maar als je het verschil in het artikel niet ziet tussen 170 en 250/230 kg N en organische mest en kunstmest, dan mist de geïnterviewde behoorlijk praktische kennis.
crvfan
@John Spithoven Geloof jij dat Verstraten minder bemestte??
Albert Altena
Tja. Ik zeg het nogmaals. Derogatie als chantage middel.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's melkveehouderij en derogatie geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
10
DEELNEMERS
9
WEERGAVES
0