BEG - Bezorgde Energie Gebruikers (BEG)


Bezorgde Energie Gebruikers binden strijd aan met Milieudefensie

Eerst Urgenda en nu Milieudefensie: Urgenda stelde de democratie onder curatele en dwong de staat tot nog verregaander klimaatbeleid. Milieudefensie nam via de rechter de bedrijfsvoering over van Shell en wil nu met een nieuw initiatief (het stuurde een open brief aan 29 grote bedrijven) het gehele Nederlandse bedrijfsleven op de knieën dwingen. Beide milieuorganisaties voerden hun rechtszaken vanuit het ‘algemeen belang’.
Maar dienen zij het algemeen belang wel? En voelen burgers zich wel gehoord bij deze zaken? En wat zijn de gevolgen voor de energieprijzen en het landschap? Heeft de rechter wel oog gehad voor deze vragen?

Bron

BEG - Bezorgde Energie Gebruikers (BEG)
bezorgdeenergiegebruikers.nl

Deel dit topic

Reacties

+1
bertusvds
Teken de petitie om urgenda en milieudefensie bij de rechter onschadelijk te maken ! dit soort organisaties (en B.V. MOB van johan vollenbroek ook) praten ongevraagd voor mij ! ik zie dit als een mogelijkheid om ze te kunnen stoppen

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's milieudefensie , bedrijfsleven en bedrijfsvoering geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
1
DEELNEMERS
1
WEERGAVES
0