Zuivelreus FrieslandCampina wil zijn melkveehouders geen beperkingen meer opleggen: Ruim baan voor meer melk

Ruim baan voor extra melk van leden-melkveehouders, nieuwe leden met open armen verwelkomen en weer rap een nieuwe toonaangevende melkprijs uitkeren.

Deel dit topic

Reacties

+2
Noorderling
Wordt al weer een halve keutel ingetrokken, welke analyse was er eerst dan wel dat 10miljard optimaal was?
+1
weurding
Dan mogen ze wel aanvechten dat die 30% krimp er niet komt
sorry
Quote Reactie van @weurding:
30% krimp

dat is ruim 4 miljard liter, raden waar dat gat gaat vallen....
+3
Klavertje
Rfc en visie๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
Klavertje
@Klavertje zeer flexibel
jg
Dat geldt ook voor alle andere melkverwerkers......
+1
jan w
Dan mogen ze toch wel wat beter gaan presteren. Het beleid binnen rfc is toch een drama.
Plak
@jan w ik hoorde van het weekend een dubieus verhaal over obligaties van RFC
Boer legden zijn obligaties vrij in bij captin . Deze zouden uitbetaald moeten worden op de bankrekening van de begunstigde. Maar niets was minder waar. RFC heeft niet de bankrekening van de boer doorgeven Maar de bankrekening rekening van hun eigen. In de voorwaarden was opgenomen dat het bedrag na 3 dagen van de ondertekening van de acte over gemaakt moet worden immers het bedrag werd pas na 8 dagen bij geschreven. Ook bleek dat captin als werd gebruikt als incasso bureau. Bizar verhaal
Porky
Zooooo, dat zet zoden aan de dijk hรจ, kun je toch zien dat er studie bollen daar de leiding hebben, eerst de boel vernaggelen en tientallen leden ( waar best wel grote boeren tussen zaten ) zomaar achteloos laten vertrekken zonder dat het ze ene lor kon schelen, en nu weer hun keutel intrekken en lopen schooien om meer melk/ leden, nee dan kun je merken dat er " hoog opgeleide" bestuurders zitten. Haha ,wat een zakenlui, ze zien nog geen kruiwagen al staan ze dr met hun neus boven op.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's melk , frieslandcampina , melkprijs en melkveehouders geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nรฉt dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
2
DEELNEMERS
8
WEERGAVES
0