Hoe zwaar de sancties ook zullen zijn, Europa kan niet zonder Russisch gas

De Europese Unie wil Rusland op financieel vlak isoleren. Europa zal de toegang van Russische banken tot de Europese financiele markten bevriezen, zegt de voorzitter van de Europese Commissie Ursula von der Leyen. Maar hoe hard Europa het land ook wil raken, veel landen blijven afhankelijk van Russisch gas.

Deel dit topic

Reacties

cornelissen
En dat zal wel niet tegen een "vrienden"prijsje zijn
Twentsch Land
Tis mooi dat we richting zomer gaan.... komt tijd komt raad.
+1
Jaap40
Ze draaien de gasput in Groningen zo weer open.
+1
Porky
@Jaap40 Geen probleem v mij, weet dat ik makkelijk praten heb als je er niet woont, het ligt moeilijk,maar vind dan wel dat ALLES gedaan moet worden om de euro,s die daar van binnen komen direct besteed moeten worden om daar de schade die is ontstaan en nog gaat ontstaan te vergoeden en geen Maren of mitsen, nee dan ook doorpakken, maar helaas hebben we "leiders" met de ruggengraat van een knakworst, dus het zal weer op veel beloven en weinig geven uitdraaien.
Albert Altena
@Jaap40 Als mensen in de kou komen te zitten zal de publieke opinie als een blad van een boom veranderen.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's rusland , gas , europa en europese commissie geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
6
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
1.570