Kamervragen over negeren RAV-lijst door provincies

Provincie Utrecht gebruikt de Regeling ammoniak en veehouderij (RAV)-lijst niet, nu er een hoger beroep loopt tegen een uitspraak van de Rechtbank Midden-Nederland. Tweede Kamerleden Derk Boswijk (CDA) en Thom van Campen (VVD) hebben hierover schriftelijke vragen gesteld aan minister Christianne van der Wal voor Natuur en Stikstof.

Deel dit topic

Reacties

+1
Kars
Nou kaats ik de bal terug naar MOB en de provincie Utrecht. Kunnen jullie garanderen dat iedereen max 100km per uur rijden in provincie Utrecht.
Daar wordt totaaaal niet op gehandhaaft!
Daar wordt puur theoretische redenering toegepast. Geef een boer op papier een stempel van emmissiearmevloer. En dan kijk ook gewoon de andere kant op. Dit is zo meten met 2 maten.
+1
Realisme
Die RAV lijst is niets meer dan wie betaald bepaald. Nogal opvallend dat het vaak dure investeringen zijn die er op staan. Zal misschien met de kosten te maken hebben om toegelaten te worden🤨

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's veehouderij , uitspraak en kamervragen geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
2
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
0