Eerste Kamer steunt aanpassingen fosfaatrechtenstelsel

Een wetsvoorstel om het fosfaatrechtenstelsel aan te passen kreeg dinsdagavond steun van de Eerste Kamer. Met het wetsvoorstel kan jaarlijks 100 kilo fosfaatrechten worden geleased zonder afroming. Volgens minister Henk Staghouwer van LNV gaat het vooral om een verduidelijking. Zo wordt duidelijker voor welk jongvee fosfaatrechten nodig zijn.

Deel dit topic

Reacties

matt
Fvd weer tegengestemd.
j h p
@matt misschien hebben ze tegen die jongvee van vleesvee 'verduidelijking' gestemd en wilden ze meer dan 100 kilo afromingsvrij, ik weet het niet, maar die jongvee aanpassing heeft toch wel gevolgen, ook voor andere beleidsregels, zoals P-plafond en aantal aanwezige/uitgegeven P-rechten.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's wetsvoorstel , fosfaatrechten en staghouwer geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
2
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
0