Bij nieuwe partijen in de Tweede Kamer is er altijd kans op ruzie. Wat dat betreft mogen BIJ1 en BBB blij zijn dat ze maar één zetel hebben | Haagse

Met een nieuwe partij in de Kamer komen is lastig, er in blijven is nog lastiger. Want bij nieuwe partijen is de kans op ruzie groter.

Deel dit topic

Reacties

Melkveehoudernh
Denk inderdaad dat het de komende jaren de grootste uitdaging wordt voor de mensen van bbb om een stabiel geheel te vormen dat nog steeds voor boeren en platteland opkomt. de stemmers zitten nu eenmaal in de steden(grote aantalen) dus wil je echt mee gaan tellen zul je daar toch ook stemmen weg moeten gaan trekken.
Noorderling
@Melkveehoudernh
Naast je schoenen gaan lopen, idealen en principes op de tocht zetten voor extra stemmen brengt niks. Dat is juist hoe het cda ten onder is gegaan, van alles een beetje maar het is eigenlijk net niks meer.

Blijf dicht bij jezelf, komen stemmen vanzelf in plaats van zieltjes winnen. Lopers en gelukzoekers gaan net zo snel als dat ze komen.
+5
kanniewaarzijn
Ik ken behoorlijk wat mensen die niet meteen "plattelanders" zijn, maar die ook fan zijn van Caroline. Vooral het feit dat ze zo'n nuchter type is spreekt velen aan.
Porky
@kanniewaarzijn klopt , las pas een reactie in de krant van een dame uit hartje Rotterdam, wat een verademing is die cd plas schreef ze , duidelijke en begrijpelijke taal mijn stem heeft ze zei ze, denk dat het zittende rapalje nog raar gaat opkijken, volgende "probleem" word ; hoe pik je de goeie mensen eruit v je partij, en gn klaplopers
Porky
@Porky vd plas
kanniewaarzijn
@Porky Het hoeft gelukkig niet overhaast, dat scheelt.
apel
@Porky Mensen uit het oosten halen in elk geval. Niet uit de randstad in ieder geval. Mensen uit de praktijk.
Porky
@apel WAT HALEN DE MENSEN UIT HET OOSTEN?
+1
Vdejong
@Porkyde wijzen?😁
Albert Altena
Zolang een partij maar bestaat uit belangenbehartigers voor een bepaald doel en geen individualisten met ego.
Zwaagdijk
Gestage groei is in alles het gezondste. Dan krijg je normale mensen. Creëer je rust.
jordi 1455
Bij kleine partijen is er nog ruimte voor ruzie terwijl bij de andere partijen de partijbazen met ijzeren vuist regeren.
achterhoeker2
Bbb doet het goed tot nu toe ,maar ze moeten opkomen voor de mensen op het platteland en kleine dorpen die nuchter denken ,niet (extreem) rechts en zeker niet links ,maar gewoon voor de redelijke mens die een baan hebben en geen gezeik om niks willen.
achterhoeker2
@Vdejong Snap je het weer niet?
Vdejong
@achterhoeker2 alles wat je noemt dat ze zouden moeten doen, doen ze toch al? Daarnaast zijn ze naar mijn idee niet rechts of .links
achterhoeker2
@Vdejong Dan zijn we dus eens
weurding
Rutte vanavond nog bij jinek, we leven in een geweldig fantastisch tolerant en aardig land... amen
Albert Altena
En er zaten nog wel behoorlijk veel linkse figuren bij, die normaal veel laster spuien. Maar niemand kon potten breken. Bang voor hun eigen imago om af te gaan
Ik zou hem weleens bij Derksen willen zien.@weurding
weurding
@Albert Altena mag Johan wel, behalve zijn vaccinatie ideeën 🙈😆

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's tweede kamer geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
20
DEELNEMERS
11
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN