Illustratie van: user18

Agrarische verzekeringen

Wij zijn met ons bedrijf al jaren bij Univé verzekerd voor brand, storm e.d. Maar als wakker ondernemer willen we toch eens wat polissen vergelijken.
Hoe is jullie ervaring met bijvoorbeeld interpolis? Heeft een wat duurder imago, maar hoe zijn ze als er werkelijk schade is?

Deel dit topic

Reacties

jpls
Wij waren als klant alleen maar interessant als het ging over de premie, als er uitgekeerd moest worden gaven ze nooit thuis, we moesten bijna altijd bezwaar indienen, ze probeerden er altijd onderuit te komen, ben blij dat ik er eindelijk vanaf ben.
Zwaagdijk
Mijn ervaring is dat Interpolis ook echt duurder is. Wij zitten bij Univé. En gaat goed.
Hoe ze zijn als er schade is geen idee
Twentsch Land
Unive is zeker niet met alles goedkoper......heb in verleden daar wel wat verzekerd gehad maar ben weggegaan omdat ze veel teveel maren hebben.
Sjaakiee
Interpolis zijn we weggegaan als er wat is geven ze slecht thuis.zitten nu bij fgd bevalt top
cjw73
@Sjaakiee hier net zo. Ben ook naar fgd tof gegaan. Bij interpolis zijn ze niet thuis als er uitgekeerd moet worden
Twentsch Land
Heb er toch wel positieve ervaringen mee ..... wel is het zo dat geen enkele verzekeringsmaatschappij een liefdadigheidsinstelling is....met andere woorden .... als je zelf in gebreke blijft maken ze daar graag gebruik van. Wat mij wel past is hun duidelijkheid .... niet teveel maren of indien hun van mening zijn ......... enz enz.

@cjw73
cjw73
@Twentsch Land dan is jou ervaring fors anders. Ben bij dat ik er weg ben. Lullo's hebben altijd wel iets om onder betalen weg te komen. En ree te duur...
hans-hans
@hans-hans ik zit hierbij , volgens mij is deze vooral voor Groningen,Friesland,en Drenthe
Ik vindt een kleine zoals deze beter met de voorwaarden , en ik vindt het ook prijs technisch goed
+1
jent
Verzekerd bij interpolis. hebben brandschade gehad (boerderijwoning+schuur) is correct afgewikkeld. geen euro te veel gekregen maar wél waarvoor we verzekerd waren. extern expert heeft ons bijgestaan. dus toch wel goede erv met interpolis
Zwaagdijk
@jent dan pas kan je het beoordelen hé. Als je echt wat heb. Dan moet je wel vangen.
sorry
Quote Reactie van @jent:
et interpolis

puddingbroodje
Paar verzekeringen gehad bij interpolis nu alles bij unive, blij van!
mlkvhoudr
Bij Interpolis stijgen de premies wel de laatste jaren bij ons, dus goedkoop vind ik ze zeker niet

Nooit problemen gehad als ik ze nodig had
zandhapper
@mlkvhoudr Zitten nog bij interpolis, duur maar als er wat was ,dan weinig gezeur, gaan nu over naar unive , scheelt in geld aan premie tegen de €800, vind ik toch echt geld ,voor de rest zal de tijd het leren
mlkvhoudr
@zandhapper dat is het ook
+1
jan w
Wij zijn met de verzekeringsman overgestapt van Unive naar OVM
+1
HansBa
Hier alles bij interpolis. Vorig jaar bliksem inslag gehad, veel electronica schade. Fotos en nota's opgestuurd en alles netjes vergoed, Goedkoop is het niet maar bij een overstap zit je direct met elektra keuring die ik tot nu toe nog niet nodig had. Betaal 1100/kwartaal excl mijn aov verzekering.
+1
Greetje
@HansBa dank voor de informatie!

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's schade en ervaring geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
19
DEELNEMERS
14
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN