Staghouwer wil corridors in veedichte regio's

Om massale uitbraak van dierziekten te voorkomen, zijn corridors nodig in veedichte gebieden. Dat zei landbouwminister Henk Staghouwer woensdag in het webinar georganiseerd door NAJK en Nieuwe Oogst.

Deel dit topic

Reacties

+8
George
Veedichte gebieden? Zijn er die nog? 😂
De mensheid zit veel dichter bij elkaar opgehokt , maak daar maar eens wat corridors. Achterlijke daar op het ministerie.
+1
spotmelker
@George dan moeten de koeien ook maar een mondkapje op 😄
Coen
@spotmelker , ook al reeds een corridor om zgn natuurgebieden, dan ook maar een grote corridor om grote steden met gigantische op één gedrukte mensenmassa’s.
+2
Kars
@George hoe wil ie dat doen mee vogels die scheitend over vliegen???
+3
Melkveehouder.
@George idd, we hebben in de veehouderij nog nooit 2 jaar op slot gezeten, de humane wereld wel.
+2
weurding
Intussen moorden de wolven zonder corridors rustig verder
telegraaf.nl/nieuws/329082165/…
+1
kanniewaarzijn
@weurding Maar.....er is hoop! In Drenthe (waar geen wilde zwijnen mogen komen), moeten volgens de wolven"deskundigen" zwijnen worden losgelaten. En vervolgens (dit is geen grap!!) moet de wolven geleerd worden om zwijn te eten in plaats van schaap. Dit nog los van het aanstellen van een wolvenconsulent! 😂😂😂😂 😂
+1
kanniewaarzijn
@kanniewaarzijn We zijn hier zo langzamerhand een openluchtgekkenhuis!
j h p
@kanniewaarzijn En het resultaat, wilde zwijnen maken de wolfwerende omheining kapot waardoor de wolven de vrije toegang hebben. Achterlijke gladiolen.
weurding
@kanniewaarzijn en Ed en Willem bever ondermijnen hier hier al spoor en fietspad🙈
kanniewaarzijn
@weurding Het mag wat kosten 😢
paul1
@weurding hier de dijken, is echt een probleem in rivierengebied
ReneGroener
@kanniewaarzijn
De ultieme droom van de " deskundigen " is een vegetarische wolf.
Limburgs boertje
Ik wil ook een corridor om rotterdam den haag en amsterdam heen een mooie hoge muur met op iedere 50meter 1 post met machine geweer en 100 meter breed mijnveld. alle collega boeren in dat gebied vangen we wel aan onze kant op geen probleem jankees is de pompen al aan starten in het markermeer. ben je zo maar 5 miljoen wappies kwijt wat een opluchting zou dat zijn . de echte Bevrijdingsdag. lang leven het nuchtere Nederland
Taeke Brottner
@Limburgs boertje Nou nou, poeh poeh. Dacht dat de burger wat meer respect moest hebben voor ons. Zal vast helpen dit 👍
Limburgs boertje
@Taeke Brottner jazeker zei zijn groen fanaten laat ze in hun droom... wij zijn nuchter en reëel dat past niet bij elkaar dus weg ermee simpel houden
robbies
De reconstructie weer reanimeren?

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's oogst , dierziekten en staghouwer geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
17
DEELNEMERS
13
WEERGAVES
0