Zeer vroege boost met kunstmest geeft gras extra groei

Een medewerker van Unicom Oost spoot dinsdag vloeibare kunstmest op het perceel van melkveebedrijf Bloemen in Nieuw Heeten. Op dit bedrijf is in totaal 22 hectare bemest met NTS 25+5 (S). De meststof bevat per 100 kilo 25 kilo stikstof en 12,5 kilo van de zwavelmeststof SO3.

Deel dit topic

Reacties

Sjaakiee
Zeiknat hier
+5
royale
Mooi op tijd! Ik denk dat de loonwerker nog wel tijd over had!!
Ik denk dat kunstmest strooien onbetaalbaar wordt,zo wordt je vanzelf een kant opgeduwd die boilogisch is,er is gas en kunstmest zat op de wereld,het is een politiek en financieel gebeuren.
labella
Cvroegejr@online.nl">@Cvroegejr@online.nl volgens de seizoensverwachting krijgen wij een droog voorjaar en een hete zomer dus ik zou het nu nog aanwezige vocht maar goed benutten en goed strooien om straks nog wat voer in de kuil te krijgen
bio boer
@labella die seizoen verwachting daar kun je toch niks mee meestal komt het toch anders lijkt mij meer gokken dan voorspellen

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's kunstmest , melkveebedrijf en meststof geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
5
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
0