Europarlement: dierenleed niet exporteren door strenge regels

Het lot van boerderijdieren in de Europese Unie (EU) kan alleen worden verbeterd mét de boeren, niet zonder hen. Meer dierenwelzijn wordt vooral bereikt door betere wetten in de EU-landen en een betere naleving ervan. Dat bepleitte de Franse liberale Europarlementariër Jérémy Decerle in een jaarlijkse evaluatie over het welzijn van boerderijdieren.

Deel dit topic

Reacties

+1
Limootje
Correct. Neem als voorbeeld van waar het niet goed gaat de geëxporteerde kippenproductie naar Oekraïne of de verbannen nertsen in China. Hou de productie hier op een nette voor iedereen verantwoorde wijze (dus ook inkomen).
+2
bio boer
Geen inport toestaan van dierproducten waar het wel zijn niveau lager is zo als kooi eieren uit Oekraïne voor de industrie

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's dierenwelzijn en dierenleed geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
2
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
0