Hogere dwangsommen Westland moeten miljoenenbedrijven afschrikken

De gemeente Westland schroeft de dwangsombedragen op in haar handhavingsbeleid. De gemeente Westland handhaaft onder meer op strijdig gebruik van glastuinbouwgrond. Voor tegen de regels in bouwen, slopen of gronden gebruiken kunnen bedragen tot 400.000 euro opgelegd worden aan overtreders.
Door te handhaven…
 Hogere dwangsommen Westland moeten miljoenenbedrijven afschrikken (groentennieuws.nl)

De gemeente Westland schroeft de dwangsombedragen op in haar handhavingsbeleid. De gemeente Westland handhaaft onder meer op strijdig gebruik van glastuinbouwgrond. Voor tegen de regels in bouwen, slopen of gronden gebruiken kunnen bedragen tot 400.000 euro opgelegd worden aan overtreders. Door te handhaven…

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden Slopen en regels geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!