Jumbo breidt assortiment Beter Leven-zuivel uit

Jumbo breidt het 1 ster Beter Leven-keurmerk uit naar een groter deel van haar huismerk zuivelassortiment. Vanaf juni zijn de producten beschikbaar in alle Jumbo winkels en online. Tot nog toe neemt slechts een beperkte groep melkveehouders deel en is de extra duurzaam geproduceerde melk in slechts een deel van de Jumbo-filialen te koop.

Deel dit topic

Reacties

mlkvhoudr
Een Ieniemienie conceptje, moet je als boer in zo n Ieniemienie concept willen stappen? Als dit is wat je wil als boer dan lijkt aware toch een betere partner op het moment, daar lijkt een steviger fundament onder te liggen dan bij farmel (op dit moment) maar meer de vraag is is dit het moment om in een concept met extra regels te stappen terwijl de vraag naar melk goed is en het hogere segment zo maar eens ingehaald kan worden in de uit te betalen prijs door bulk het komende jaar
+2
KOC1981
Ligt aan de eisen die bij het pakket horen, remmen deze de totale melkproductie van je bedrijf? Indien dat het geval is, dan zijn er idd betere momenten dan nu. Maar denk vooral dat je naar het eisenpakket moet kijken wat op jouw bedrijf haalbaar is (waar je al het dichtste bij zit) zodat je met zo weinig mogelijk extra kosten toch de bonus kunt halen. Bij Beter Leven is volgens mij kalf bij de koe 1 van de voorwaarden, dat is voor mij toch wel een struikelblok.
mlkvhoudr
@KOC1981kalf langer op het bedrijf zie ik wel staan

beterleven.dierenbescherming.nl/over-de-dieren/…

(klik om te vergroten)

+1
KOC1981
@mlkvhoudr denk dat je gelijk hebt. is niet bij 1 ster
nieuweoogst.nl/nieuws/2021/…

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's melk , duurzaam , melkveehouders , huismerk en jumbo geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
4
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
0