Drie melkveehouders in gelijk gesteld om fosfaatrechten

Landbouwminister Henk Staghouwer moet drie melkveehouders ontheffing verlenen van het besluit over fosfaatrechten. Dat heeft het College van Beroep voor het bedrijfsleven (CBb) bepaald.

Deel dit topic

Reacties

tuk tuk
Raar dat jullie prikkers het niet zien

(klik om te vergroten)

friesboertje
@tuk tuk
Zonder derogatie geen fosfaatrechten
robbies
@friesboertje daarom krijgen we dierrechten
+1
Farma_boerke
@robbies Men gaat het bestaande stelsel niet zomaar weggooien, dan kat men het wel om met een discutabele factor. Er lopen nog meer zaken bij CBb zoalng dat loopt kunnen die ook ieder ander stelsel aanvallen.
de Tank
Quote Reactie van @tuk tuk :
Raar dat jullie prikkers het niet zien

leesbril kwijt
Farma_boerke
Wel gezien, maar rechter heeft teruggestuurd voor een nieuw besluit binnen 6 weken. Nog steeds onduidelijkheid voor betrokkenen, mogelijk krijgen ze een ontheffing voor missende rechten, maar geen fosfaatrechten.
tuk tuk
@Farma_boerke opvallend is de rechter kijkt naar de vergunning
tuk tuk
Mevrouw kroon heeft 2 van deze zaken gewonnen. En gaat er verder mee

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's melkveehouders , fosfaatrechten en staghouwer geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
9
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
3.033