Sjoerd Miedema in gesprek met Henk Bleker


http://www.vimeo.com/moogaloop.swf?clip_id=18069594&server=vimeo.com&fullscreen=1

Sjoerd Miedema, melkveehouder in Haskerdijken, is in ieder geval gerustgesteld door Blekers woorden. In een ‘openbaar gesprek’ met de staatssecretaris vertelt hij over zijn plannen. Al drie jaar probeert hij samen met collega’s 75 hectare grond te verwerven om er aan particulier natuurbeheer te doen. Hij zag zijn plannen door de besluiten van Bleker al in rook opgaan. Maar die heeft er alle vertrouwen in dat de provincie die hectares als waardevol bestempelt. Bovendien kunnen de boeren mogelijk de naastgelegen hectares, nu onder beheer van Staatsbosbeheer, ook aankopen en beheren. Staatsbosbeheer kan dan weer elders waardevolle grond aankopen. Wil Miedema dat? Ja, dat ziet die wel zitten. Zo steelt de staatssecretaris in ieder geval het hart van een van de aanwezige melkveehouders.

Meer: [www.melkveeacademie.nl]


1 keer gewijzigd. Laatste wijziging: 22/12/2010 13:55 door Co Scholten.

Deel dit topic

Reacties

Karsjen Tamminga
De uitspraken die sjoerd deedt toen we met de melkveeacademie bij hem waren
En hoe het gegaan is met sjoerd zijn dedrijf [ vergeet de vrouw ook niet zei sjoerd laast ]
Is ookleuk om te zien hoe Sjoerd natijd het bedrijf heeft ontwikkelt
SJOERDM


1 keer gewijzigd. Laatste wijziging: 22/12/2010 21:16 door mtstamminga.
hypotheekboer
beetje cryptisch, mtstamminga
verklaar u nader.
Karsjen Tamminga
De uitspraken die Sjoerd toen deed met de melkveeacademie[zei flimpje wat CO toen heeft gemaakte ]
En hoe het is [heel anders] gelopen in die paar jaar tijd
Mijn bedoeling hypotheekboerwas om te laten zien hoe snel een ondernemer kan in spelen op de kansen. die voor bij komen IK vind dat gewoon leuk om te zien gebeuren
Sjoerdm leest dit ook. dat hij kan hier zelf ook wel op reageren als hij wil ??


1 keer gewijzigd. Laatste wijziging: 22/12/2010 21:57 door mtstamminga.
anonymous_692
Beste mts Tamminga, u bent toen bij ons geweest en ik heb toen gezegd: ik vertel niet waar ik mee bezig ben maar wat ik gedaan heb.
Het plan zoals is deze video gepresenteerd was datgene waar ik toen al meer dan een jaar mee bezig was. Alle signalen die ik kreeg waren gunstig en zijn het nog steeds. het enige wat erbij gekomen is, is dat we ipv fleckvieh kruislingen omgeschakeld zijn naar blaarkopkruislingen omdat we hier kansen zien voor de markt samen met een hele keten.Voor mij dus niet heel anders. sommige dingen komen snel en sommige langzaam. Op tijd schakelen, dat was de afgelopen periode het belangrijkte
anonymous_291
Sommige mensen slapen met één oog dicht. Ik vraag me wel eens af hoeveel kansen ik niet zie ???
euroknaller
Je kunt beter met één oog dicht slapen dan verzuipen in je werk want dan zie je nergens meer kansen

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's melkveehouders , melkveehouder , henk bleker en natuurbeheer geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
6
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
1