Herkomstetiket zorgt voor blije restaurantbezoeker en varkenshouder

In Frankrijk wordt het vanaf 1 maart 2022 verplicht om de herkomst van het vlees aan te geven in restaurants en de catering, in navolging op supermarkten en slagerijen.
 Herkomstetiket zorgt voor blije restaurantbezoeker en varkenshouder (pigbusiness.nl)

In Frankrijk wordt het vanaf 1 maart 2022 verplicht om de herkomst van het vlees aan te geven in restaurants en de catering, in navolging op supermarkten en slagerijen.

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden frankrijk en vlees geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!