Illustratie van: JohnDeerenr1

Vreba Melkvee: cowboys van het Zuiden aan banden?

Lang leek er geen eind te komen aan de groei bij Vreba Melkvee. Het grootste melkveebedrijf van Nederland wil verder uitbreiden, maar waar de overheid voorheen meewerkte, is dat nu allerminst vanzelfsprekend. De zuivelverwerking draait er op volle toeren, maar hoe lang nog?

Deel dit topic

Reacties

+1
jan 10
Zou toch vd gekke zijn dat ze met al die smoezen rechten krijgen die de gewone boer heeft ingeleverd,nog geen sh betaald,moeten wij is proberen.
Sluiten die tent.:😬
+1
casev2
Zullen zij nou nooit eens moe worden van dat altijd maar tegen de stroom op zwemmen, en de grenzen opzoeken?
+1
Twentsch Land
Voor sommige een sport en per saldo over een tijdvak ook een flink resultaat.

Maar idd ook niet mijn passie.

@casev2
de Tank
@casev2 ik denk dat ze niet zonder kunnen.
jan 10
Quote Reactie van @casev2:
Zullen zij nou nooit eens moe worden van dat altijd maar tegen de stroom op zwemmen, en de grenzen opzoeken?

Ieder zijn sport,jij zoekt met de wieler sport af en toe de echte grenzen op,en ik doe dat ook maar in wat mindere mate.:😁 Eind vd de dag kan je kapot zijn,maar de volgende dag wil je weer:😂
Tis gewoon verslavend:😀
Porky
@casev2 nee die worden daar niet moe van hoor ,die "genieten" daar van, en zij zijn echt niet de enige hoor ,dr zijn dr wel meer , "rupsjes nooit genoeg" zijn het, vaak met een dictatoriaal sausje overgoten, ikke ikke ikke, de rest kan stikke.
Kars
@Porky ik heb jaren bij zo eentje gewerkt. Nooit genoeg, dagen nooit lang genoeg. En hoe meer ze hebben, hoe erger ze worden.
Porky
@Kars klopt ,er zijn erbij dat worden onmensen,het is nooit genoeg ,gaat nooit hard genoeg en vaak doe je het nooit goed bij zulke mensen, ken er Eén die eiste zelfs het ontslag van een monteur omdat ie in zijn ogen iets fout had gedaan, sorry ,maar dan spoor je echt niet hoor
Melkboer16
Wat ik me steeds weer afvraag is waarom de zus van @JanCees hier zo druk mee is??
Het zal allemaal best niet door de beugel kunnen wat ze allemaal doen maar ga eens spitten in de bedrijfsvoering van een niet-landbouwbedrijf met dergelijke omzet en vermogens.
Dan vind je ook van alles en wordt er ook van alles bekokstoofd.

Het neemt niet weg dat ik er zeker niet mee wil ruilen, hier is alles op een hypotheek bij de bank na van mij en mijn vrouw.
+2
Grasbaal
Quote Reactie van @Melkboer16:
waarom de zus van @JanCees hier zo druk mee is??

Dit is haar Boerderij "dossier", ze zit er al jarenlang gewoon goed bovenop. Van Bakel staat garant voor veel lezersbelangstelling (ook hier).
tuk tuk
@Grasbaal het doet de kassa rinkelen co
+1
pieta
@Grasbaal 10 reacties na een dag vind ik niet veel.
T60401
@pieta 4100 en meer weergave recht boven aan is wel veel.
+2
pieta
@T60401 Heb ik nog nooit naar gekeken. Meteen ff de renovatiestal gekeken en die staat hoger. Velen zullen er wel ff op klikken als ze Van Bakel zien staan. Dan kom je er achter dat er hier niets van te lezen is en klik je weer weg te zien aan de weinig reacties.
+4
sorry
Quote Reactie van @Grasbaal:
ezersbelangstelling (ook hier).

ik niet, een boerderijabonnement is mij te duur

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's melkvee en toeren geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
15
DEELNEMERS
12
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN