Weg met de megastal

Reddingsplannen voor de natuur op het boerenland zijn er genoeg. Het resultaat is zelden meer dan een plaatselijke vertraging van de grote uitsterv...

Bron

Deel dit topic

Reacties

zeppmann1
De man is bioloog en heeft zich niet verdiept in de cijfers en roep zomaar wat. Jammer dat een krant zich leent voor dit soort onzin.
bio boer
Stal voor 100 koeien in 1975 en stal van nu voor 100 koeien is wel bijna keer zo groot alles wat breeder en hoger meer ruimte voor speratie behandelen en afkalfstallen lijkt hele grote stal lopen net zo veel koeien 🤷‍♂️
Kars
2021 meer dan 100 miljard exportwaarde. De productie stijgt nog elk jaar.
Wat een clown, kun je ook zeggen, dat elke Nederlandse huizenbezitter elk jaar een groter huis bezit. Want hun woning stijgt in waarde.
komelker 2
@Kars Dankzij de sierteelt.
Albert Altena
@komelker 2 En doorvoer.
bobbydeboer
Och je weet wat voor krant het is
Greetje
We hebben van de zomer nog even een blik geworpen in de desbetreffende stal op schier, mooi opgeknapt en de oude stal nog intact, hoe duurzaam wil je het hebben eigenlijk. en er is een prachtig mooi project tot stand gekomen, wat heeft de beste man zelf eigenlijk bijgedragen aan de verduurzaming van nederland..

goedkope krantvulling van trouw om de achterban te pleasen

,m shift toets doet het niet, vandaar geen hoofdletters
j h p
2 milj. export per bedrijf, wat een uilskuiken, een echte klokje-klepeltje figuur.
Willem123
@j h p Was dat maar zo
+1
Jaap40
@j h p wat een ongelooflijk slecht en tendentieus artikel

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's megastal en natuur geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
10
DEELNEMERS
10
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN