Pas melders De sjaak??

Wat gaat er gebeuren?

Deel dit topic

tuk tuk

Bijlages

(klik om te vergroten)

Reacties

de jonge
Van wanneer is dit artikel dan?
j h p
Met alles wat er de laatste tijd boven water is gekomen en waarschijnlijk nog bij gaat komen, is dit toch één grote schijnvertoning.
Kunnen ze die handhavingsverzoeken niet gewoon niet ontvankelijk verklaren door voortschrijdend inzicht?
de jonge
@j h p ik vraag me steeds af op welke gronden een rechter iets kan afschieten als er geen feitelijke onderbouwing is. ik bedoel aannames en rekenmodellen zijn geen feiten toch...
tuk tuk
@de jonge als ze voor de invoering van de pas stal hebben gebouwd en bevolkt zonder NB vergunning. Wat wel voor sommige verplicht was . Deze zijn de sjaak
de jonge
@tuk tuk ik geloof nooit dat daar landelijk op gehandhaafd word,alhoewel ik je punt wel kan voorstellen
tuk tuk
@de jonge valt onder het zelfde strafrecht als fosfaat rechten
HansBa
@tuk tuk hoe kon je dan bouwen als dit verplicht was? Dan kreeg je toch ook geen bouwvergunning.
+1
j h p
@tuk tuk Maar door de PAS-melding te doen voldeden ze aan de wet, dat de wet volgens de rechter ondeugdelijk was, lag niet aan de PAS-melders.
« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!