Onvrede binnen VVD om stikstofbeleid: Achterban op platteland dreigt weg te lopen

Het rommelt binnen de achterban en afdelingen van de VVD op het platteland. Politiek actieve VVD’ers, waaronder gemeenteraadsleden en Statenleden in meerdere provincies, hebben grote moeite met het stikstofbeleid van het kabinet-Rutte IV. Verschillende prominente volksvertegenwoordigers en leden uit plattelandsregio's zegden hun lidmaatschap al op.

Deel dit topic

Reacties

Bartlehiemboer
Begrijp niet dat zo'n Marten Dijkstra niet per direct vertrekt bij de VVD. Als ze allemaal aanblijven onder het mom dat ze dan nog wat tegengas kunnen geven veranderd er helemaal niets. Het zou mooi zijn wanneer de 1 naar de andere vertrekt en dit groot in de media verschijnt.
Dan gaan er vast eens meer VVD stemmers nadenken. Waar staat het VVD nog voor ???
Ben bang dat VVD zelf de koers ook helemaal kwijt is, (Zelfde met CDA)
+2
weurding
Zeer benieuwd als er weer opnieuw gestemd moest worden
Farma_boerke
@weurding nog een paar maanden, gemeenten. De regering houd elkaar vast om niet te vallen, tenzij Kaag Rutte voor de bus kan gooien. Rest is geen concurrent om slag om het torentje.
Bartlehiemboer
Dit topic stond er gister op.

Had graag jullie menig hierover meer gehoord...
Zie het persoonlijk als een mogelijkheid om Nee te kunnen zeggen tegen Rutte.
Het gaat om erg veel geld. En links zit alleen maar te lachen dat ze Rutte zover hebben gekregen.
Net als een ander topic: meten is weten.

Bij deze plaats ik hem even weer omhoog voor de aandacht....
Nevergiveup
@Bartlehiemboer Tja wat moet je ervan zeggen , een naar huis gestuurde regering en premier ,door falend beleid , die weer gewoon terug zit op zijn plaats. Dat is feitelijk schandalig en nog nooit gebeurd in de geschiedenis.

Heb ooit wel VVD gestemd , maar is nu al 10 ? jaar of zo geleden, nieuwe verkiezingen zouden een nu bijzondere verschuiving geven.

We zitten in een soort linkse "macht" greep , waar de gewone partijen , zoals zelfs VVD en CDA in meegezogen zijn.

Er komt wel heel veel onvrede zo bij de kiezers van onderandere de laatste twee partijen, het is nog even volhouden denk .

De Wal gaat het Schip keren op meerdere fronten ....
ceessie
Dat deze regering hier weer zit heeft als reden dat D66 en CDA eieren voor hun geld hebben gekozen omdat ze bang waren voor nieuwe verkiezingen met bijbehorend zetelverlies! En Rutte is het alleen te doen om de langst zittende premier te worden.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's ammoniakrechten geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
6
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN