BBB kritisch op reservering stikstofmiljarden

Fractievoorzitter Caroline van der Plas (BBB) en haar collega Wybren van Haga (Groep Van Haga) heeft tijdens het debat over de regeringsverklaring stevige kritiek geuit op het budget dat is bestemd voor de stikstofaanpak. Van der Plas vroeg VVD-fractievoorzitterschap Sophie Hermans om een onderbouwing van deze reservering.

Deel dit topic

Reacties

+1
Albert Altena
Hou het altijd simpel en begrijpelijk voor de normale mens.
Laat vooral duidelijk zijn dat veehouderij door de opname van het voer altijd kringloop heeft en dat.
een dier geen stikstof kan maken.
Dan pas komt de vraag hoeveel van de uitstoot in de natuur komt met welke schade.
Vergeet daarbij niet dat die natuur zelf de grootste uitstoter is.
Verrotting van bladeren en oud hout verpulveren de opname getallen.
Kijk ook maar eens naar de uitstoot van permafrost.
+1
Bartlehiemboer
Vanmorgen nogmaals de vraag van BBB dit keer aan Rutte, waar zijn de bewijzen/metingen??? Ook Rutte geeft aan dat je gewoon aan de natuur kunt zien dat het niet goed gaat. BBB geeft nogmaals aan dat vraag ik niet. Ten einde geeft Rutte aan hiermee bij de provincie terecht te kunnen...En sluit met een glimlach af.

Haalt mij veel frustraties naar boven. Kastje naar de muur maar geen zwart wit bewijs van metingen
+2
laatste strijder
@Bartlehiemboer Op zn Rutte-manier , vind t een verschrikkelijk persoon geworden , dr had allang een ander MP moeten, ja moeten , zijn , dr zijn veel teveel maatschappelijke problemen die we met deze PANNENKOEK niet oplossen , Ben zeer pessimistisch .

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's ammoniakrechten geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
3
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN