Stoppen met zuivel


Deel dit topic

Reacties

cs-agrar
Dit is dan toch juist wat ze niet mochten?
+5
George
Dat volk moet gauw stoppen met eten en drinken. Dan leveren ze écht een nuttige bijdrage aan deze planeet. Doe het voor onze planeet , volk en vaderland. Stop aub met eten en drinken, vandaag nog. We zullen trots op jullie zijn. 😀
huub
"zuivel is dodelijk"

Het leven an sich is dodelijk, 100%.

De stelling zuivel is dodelijk lijkt me wel een rechtzaakje waard.
+3
Porky
Las vd week dat doktoren waarschuwen dat jonge vrouwen/ meisjes voor hun gezondheid meer rood vlees en meer zuivel zouden moeten consumeren.
+1
kanniewaarzijn
@Porky Zouden meer mensen moeten doen..
grös
@Porky
Is statistisch ook bewezen dat vegans vooral hippe vrouwen tussen de 25-30 waren, later laten ze hun principes meestal weer vallen en eten gewoon weer alles.
+1
mlkvhoudr
@grös ik dacht dit klopt niet maar er schijnt inderdaad best groot gedeelte weer terug te switchen

(klik om te vergroten)

huub
@mlkvhoudr is natuurlijk ook een kwestie van interpretatie van de cijfers. Als ik vandaag besluit om vegetariër te worden en dit over een week weer opgeef, tel ik dan ook mee?
mlkvhoudr
@huub denk t niet maar weten doe ik het niet

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's zuivel geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
9
DEELNEMERS
7
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN