Arla Foods verhoogt CO2-reductiedoelstelling

Zuivelcoöperatie Arla Foods wil met fossielvrije vrachtwagens, groene stroom en energiezuinige oplossingen de doelstelling voor het verlagen van de CO2-emissie voor al haar bedrijfsactiviteiten verhogen van 30 naar 63 procent.

Bron

Arla Foods verhoogt CO2-reductiedoelstelling
nieuweoogst.nl

Deel dit topic

Nieuwsgrazer

Reacties

+2
jvt
Doelstellling zou , gezien genoemde getal 63, streven naar melkprijs van 63 cent. Rest levert tot nu toe geen euro extra op. Leuk duurzaam, maar duurzaam zou in eerste plaats moeten zijn een inkomen aan leden garanderen zodat die duurzaam door kunnen investeren, vervangingsinvesteringen kunnen doen en een goed uurloon ontvangen. Vergeten ze meestal daar op hoofdkantoor
Kempenaar
@jvt toch zijn er hier in de buurt een paar boeren van rfc naar arla vertrokken
+1
jvt
@Kempenaar hebben ze toch heel hard de oprotpremie en ledengeld van rfc nodig gehad of ze hebben slechte rekenmachine
Klavertje
Top!
ted9
Goede zet. Je kan dit makkelijk realiseren zonder daarvoor ingrepen op het erf bij de leden te doen.
Leo,s vriend
@ted9 staat een beetje onduidelijk omschreven, maar ik maak er op uit dat die verhoogde doelstelling alleen geld voor het bedrijf an sich, het melkveehouderijdeel staat hier los van.
« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's stroom en arla geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!