Kamervragen over kritiek stikstofbeleid dat uit rapport is gehouden

Dat hoge beleidsambtenaren kritiek uit een stikstofstudie zouden hebben gehaald, was voor Kamerlid Caroline van der Plas (BBB) aanleiding om 'Spoed-Kamervragen' te stellen.

Bron

Kamervragen over kritiek stikstofbeleid dat uit rapport is gehouden
melkvee.nl

Deel dit topic

Nieuwsgrazer

Reacties

BoerBart
Goed bezig BBB! Is Greenpeace toch goed bezig geweest, anders achterhaal je zo'n achterbakse misselijkmakende -groene-ambtenaren-kliek nooit.
BertK
@BoerBart Eerlijk is eerlijk, valt niet tegen van Greenpeace.
+1
Albert Altena
@BertK Ik denk dat Greenpeace het van de andere kant beziet.
Maw. Niet streng genoeg
+2
BoerBart
@Albert Altena
Ik denk dat Geenpeace die 25 miljard liever anders besteedt. Nu is het een groot casino. Hier is de Greenpeace organisatie niet bij gebaat. En het milieu natuurlijk ook niet.
+1
Realisme
@BoerBart of een staaltje payback van Greenpeace. Ze voelden zich flink gepiepeld toen LTO en NM een versnellingsakkoord sloten(waar een deel van dat geld heen gaat). Hun hadden al rechtszaken op stapel staan die die daardoor niet doorgingen
+2
Frans Z.
Wordt weinig of geen heisa over gemaakt. Je zal zien dat ze er gewoon weer mee weg komen.
+1
kanniewaarzijn
@BoerBart Ik blijf het herhalen: "Dit land is tot op het bot corrupt"!!!
Frans Z.
@BoerBart Prachtige column,gelezen door boeren. Gaat ook geen aardverschuiving veroorzaken. Het moet op journaal,in de kranten etc.
+1
cs-agrar
Quote Reactie van @Frans Z.:
gelezen door boeren

juist, daar zit ook een probleem, we kunnen het allemaal op social media delen, maar veel verder dan je kennissenkring komt het waarschijnlijk niet
+1
vaak
@Frans Z. Je moet eigenlijk de colum van Ronald Plasterk in de Telegraaf van gisteren, vrijdag, maar eens lezen. Heel nuchter. Ik kan hem helaas hier niet geplaatst krijgen.
EDOO
@vaak Ik ook niet.
Albert Altena
@vaak Jaap majoor het ook een goed stuk in de Stentor staan vorige week.
Ruilen van dierlijke uitstoot voor industriële wordt huilen.
« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's kamervragen , stikstofbeleid en bbb geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!