Een doos vol lekkers voor Caroline vd Plas (BBB)

Het nieuwe kabinet is aangetreden, namens de Noordhollandse boeren zijn Jos Stuijt, Marnix Kneteman en ik met een doos vol lekkers naar Den Haag afgereisd om Caroline te bedanken voor haar inzet in de afgelopen periode en te voorzien van positieve energie voor de komende tijd.

Deel dit topic

Grasbaal

Reacties

+11
Zwaagdijk
Top!
simpel dat stikstof karretje. Maar wel heel doeltreffend!!
Weidezicht
@Zwaagdijk er worden nog steeds vrijwilligers gezocht om een dagje bij dat karretje staan. Zijn weer hoop nieuwe gezichten op het binnenhof dus is erg nuttig om te doen schat ik zo in.
+1
tuk tuk
Geweldig
+1
Nevergiveup
Haha , wat een simpel topweif is het toch , leuk gedaan mannen 👍
+1
Jack Konijn
Super Jos en Marnix. Mooi om ook positieve kant te laten zien. Hopelijk komen er nog veel meer momenten dat we iemand in den Haag kunnen waarderen.
arjen90
Super dit! Dit heeft ze meer als verdiend! Bij de BBB worden ze nog groter als het CDA als het door gaat, in elk geval ga zo door 👍
de jonge
@arjen90 het cda is de naam met een c niet meer waard. kan zich zelf beter gaan noemen loop vvd en d66 achterna...
« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's politiek , den haag , bbb en caroline geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!